Glasbenica se je zaradi zdravstvenih težav umaknila z družbenih omrežij. Foto: Reuters
Glasbenica se je zaradi zdravstvenih težav umaknila z družbenih omrežij. Foto: Reuters
Nogometaš je sredi škandala, v katerem ga manekenka obtožuje posilstva. Foto: Reuters

po številu sledilcev kar nekaj časa na vrhu družbenega omrežja Instagram, zdaj pa ji je ta naziv odvzel znani nogometaš Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo se tako ponaša s 144.461.523 sledilci, glasbenica, ki je imela med zvezdniki daleč največ sledilcev že zadnji dve leti, pa s 144.359.120.

Billboard sicer poroča, da to ni nikakršno presenečenje, saj se je Gomezova iz družbenih omrežij umaknila. 23. septembra je v zadnji objavi sporočila: "Čeprav sem hvaležna za glas, ki nam ga dajejo družbena omrežja, pa sem enako hvaležna za to, da se lahko odločim za umik in zaživim drugačno življenje. Več prijaznosti in spodbud! Ne pozabite – negativni komentarji prizadenejo vse."

Kmalu po tem pa je sporočila, da se odpravlja na zdravljenje. Med obiskom bolnišnice, kamor so jo sprejeli zaradi pomanjkanja levkocitov, je namreč doživela napad panike in tesnobe. "To je bila prelomnica, po kateri se je Selena zavedela, da mora poiskati pomoč za svoje čustvene težave, zato je odšla na kliniko na vzhodni obali. Ob njej so družinski člani, ki ji nudijo vso podporo," je neimenovani vir povedal reviji People. Pevka bo skušala s posebno terapijo prepoznati in nato spremeniti negativno razmišljanje in vzorce obnašanja.

Tudi slavni nogometaš se v zadnjem času spopada s težavami, saj ga je manekenka Kathryn Mayorga obtožila, da jo je leta 2009 v hotelu v Las Vegasu posilil. Ronaldo srečanja z njo ne zanika, vendar pa je bil, kot zatrjuje njegov odvetnik, odnos ves čas sporazumen in ni šlo za spolni napad. Prav tako Ronaldo ne zanika, da je Mayorgovi leta 2010 ponudil zunajsodno finančno poravnavo v znesku 375.000 dolarjev v zameno za molk o odnosu z njim v javnosti, vendar so bili po njegovem mnenju razlogi za to pogodbo popolnoma izkrivljeno predstavljeni.

Med slovenskimi športniki je kralj Instagrama zvezdnik ekipe Dallas Mavericks iz Lige NBA Luka Dončić, ki je pred kratkim presegel prvi milijon sledilcev na priljubljenem družbenem omrežju.

View this post on Instagram

Can you guess where am I? Check out my story ;) #pestanacr7 #cr7

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Oct 29, 2018 at 12:14pm PDT