32-letna Ruby Rose bo zaigrala v prihajajoči seriji Batwoman. Foto: Reuters
32-letna Ruby Rose bo zaigrala v prihajajoči seriji Batwoman. Foto: Reuters

Podjetje McAfee, ki izdeluje protivirusne programe, je igralko navedlo kot osebo, ki predstavlja največjo nevarnost na spletu. Če uporabniki vtipkajo njeno ime v spletne iskalnike, je velika možnost, da bodo pristali na spletnih straneh, ki vsebujejo viruse ali pa drugo zlonamerno programsko opremo. Ruby Rose, sicer tudi manekenka in VJ-ka, je pozornost uporabnikov spleta privabila, ko je podpisala pogodbo za vlogo prve homoseksualne superjunakinje Batwoman v novi seriji televizijskega kanala CW.

Takoj za njo je pristala zvezdnica resničnostnih šovov Kristin Cavallari, trojico pa zaokrožuje igralka Marion Cotillard. Med deseterico so pristali še igralke Lynda Carter, Rose Byrne, Debra Messing, zvezdnica resničnostnih šovov Kourtney Kardashian, igralka Amber Heard, televizijska voditeljica Kelly Ripa in igralec Brad William Henke.

Ruby Rose je na prvem mestu zamenjala pevko Avril Lavigne, ki je tam pristala lani. Poleg nje pa še Bruno Mars, Carly Rae Jepsen, Zayn Malik, Celine Dion, Calvin Harris, Justin Bieber, Sean “Diddy” Combs, Katy Perry in Beyonce.

Pri McAfeeju so opravili raziskavo, da bi opozorili na nevarnost klikanja na sumljive povezave. McAfee pa je še pozval uporabnike spleta, da premislijo o tveganjih, ki se pojavljajo ob iskanju vsebin, ki si jih lahko prinesejo na svoje računalnike.