Oskarji ‒ večer presenečenj. Tokrat je v leopardji oprijeti obleki navdušila Adele. Ne toliko zaradi obleke, kakor zaradi svojega vidno shujšanega videza.

Poljska televizijska zvezdnica Kinga Rusin je na svojem družbenem omrežju Instagram objavila fotografijo s pooskarjevske zabave, na kateri pozira skupaj z Adele. “Pogovarjali sva se o visokih petah. Vem, sliši se nenavadno, a je sploh nisem prepoznala,” je razkrila pod fotografijo.

Nad pevko je bila javnost zaskrbljena že na začetku januarja, ko so jo paparaci ujeli med preživljanjem dopustniških dni na karibskem otoku Angvila skupaj s pevskim kolegom Harryjem Stylesom in Jamesom Cordnom. Na fotografiji, kjer pozira z otroki, so se pogledi ustavili predvsem na pevkinih izstopajočih ključnicah in "vidno izčrpanem obrazu".

Imetnica 15 grammyjev, 18 nagrad billboard, 9 britanskih glasbenih nagrad in zlatega globusa naj bi izgubila več kot 30 kilogramov. Razlog je v zdravi prehrani, ki jo uživa, piše The Sun. Kot je zaupala medijem, se za izgubo kilogramov ni odločila, da bi bila videti bolj vitka in lepša, ampak si je preprosto želela več energije za sina. Za pomoč se je obrnila k vse bolj priljubljeni sirtuinski dieti. Zanjo velja, da posamezniki uživajo živila, ki aktivirajo beljakovinske sirtuine, ti pa spodbujajo večjo porabo odvečne maščobe.