Amy in Blake bosta očitno praznike preživela enako - vsak v svoji zaporniški celici. Foto: Reuters
Amy in Blake bosta očitno praznike preživela enako - vsak v svoji zaporniški celici. Foto: Reuters
Blake Fielder-Civil
Vse od poroke z Blakom Fielder-Civilom gre Amy vedno slabše - dneve preživlja v takšni ali drugačni omami, pozablja na koncerte in s svojimi izbruhi dviguje prah, kamor koli pride.

Londonska policija je danes sporočila, da je aretirala neimenovano žensko, ker je pred tedni poskušala z denarjem, 200.000 funti, ovirati delovanje sodišča. "Po večtedenski preiskavi smo danes pridržali 24-letno žensko zaradi suma oviranja sodnih postopkov," je povedal predstavnik policije in dodal, da je ta ženska že dala izjavo, prstne odtise in vzorec DNK-ja.

Mediji so kmalu izbrskali, da je v zaporu pristala pevka r 'n'b-ja Amy, katere mož, Blake Fielder-Civil, je v zaporu pristal novembra zaradi fizičnega napada, nato pa je svojo "žrtev" poskusil še podkupiti, da bi umaknila izjavo. Ko so ponj prišli policisti, je naredil pravo sceno, ko se je vztrajno upiral aretaciji in pri tem žalil može v modrem in jih napadal.

Neutolažljiva Amy pripravljena na vse
Amy je bila takrat neutolažljiva in pripravljena storiti vse, da bi ga spravila iz zapora. Ne ve se še, česa Amy obtožujejo, a glede na to, da sta v eni sapi omenjena denar in oviranje sodnih postopkov, je (skoraj) jasno, da gre za (poskus) podkupovanja.

Amy tako praznikov ne bo dočakala na odvajanju, kot je oznanila pred dnevi, ampak bo božično-novoletne praznike "praznovala" v zaporu. Zvezdnica je bolj kot zaradi svoje glasbe znana po številnih incidentih, povezanih z uživanjem mamil in alkohola, precej prahu pa je dvignil tudi njen pretep z možem in zloglasni "krvavi" sprehod po Londonu, ko sta se z Blakom pojavila na ulicah velemesta okrvavljena in vidno omamljena.