Kerrova, ki živi v hiši s sinom Flynnom, v omenjenem času ni bila doma, pišejo ameriški mediji. Foto: Reuters
Kerrova, ki živi v hiši s sinom Flynnom, v omenjenem času ni bila doma, pišejo ameriški mediji. Foto: Reuters

Neznani moški je v petek zjutraj preskočil ograjo in tako nezakonito vstopil na posestvo ene izmed najbolje plačanih manekenk sveta.

A vlomilcu ni uspelo priti do vile in dragocenosti, ki so znotraj nje, saj ga je pravočasno opazil varnostnik. Sledil je spopad za "življenje in smrt", v katerem sta oba dobila hude poškodbe. Varnostnik jo je "odnesel" z vbodom v oko, vlomilec pa z več strelnimi ranami, tudi v glavo.

Na posestvu je bila le dvojica, strele so slišali mimoidoči, ki so poklicali policijo. Vlomilca in varnostnika so nemudoma hospitalizirali, prvi je v kritičnem stanju, drugi pa v stabilnem, a oba naj bi bila zunaj smrtne nevarnosti, so sporočili z losangeleške policije.

Predstavnik losangeleške policije ni želel potrditi, da gre res za dom slavne Avstralke, potrdil pa je vse preostalo navedeno.

33-letna Kerrova, ki v hiši živi s sinom Flynnom, v omenjenem času ni bila doma, pišejo ameriški mediji. Kerrove na posestvu v Malibuju, ki ga je kupila po ločitvi od hollywoodskega igralca Orlanda Blooma, zadnje čase ni veliko videti. Manekenka vse od zaroke več časa preživi v vili svojega izbranca, ameriškega milijarderja Evana Spiegla.