Joshua in Amy se skupaj predajata morskim užitkom na Karibih. Bledični Blake je očitno pozabljen ... Foto: Daily Mail
Joshua in Amy se skupaj predajata morskim užitkom na Karibih. Bledični Blake je očitno pozabljen ... Foto: Daily Mail
Amy Winehouse
Še pred nekaj meseci je bila Amy vse prej kot vzor zdravega življenja ... Foto: EPA

Na božični roštiljadi na plaži se je pevka pojubljala s karibskim glasbenikom Shaynom Rossom, s katerim je ob kitari menda že napisala pesem o ločitvi od Blaka Fieldera - Civila - s katerim sta, mimogrede, "na papirju" še vedno mož in žena - zaradi karibskega ljubimca.

Blake v zapor, Amy v fitnes
Kot je znano, se je moral Blake pred kratkim spet vrniti v zapor zaradi kršenja pogojne kazni zaradi mamil. Amy pa menda razmišlja o trajni selitvi z Otoka na Karibe, saj neznansko obožuje tamkajšnjo glasbo, ki jo navdihuje. Navdušujejo jo tudi ljudje.

Težavna pevka, ki je imela zaradi odvisnosti od mamil hude zdravstvene težave, je pred kratkim našla nov življenjski zagon na tropskih počitnicah, začela se je prehranjevati zdravo in telovaditi z osebnim trenerjem, menda je pri vadbi zelo zagnana.

V objemu "postavnega" žrebca
Britanski tabloidi pa v zadnjih dneh poročajo o novi "trofeji" 25-letne Amy: na otoku St. Lucia naj bi se zapleta s "postavnim žrebcem", nekdanjim igralcem ragbija Joshuo Bowmanom, ki se trudi uspeti kot igralec v New Yorku. Menda sta od prvega srečanja nerazdržljiva, ves čas se objemata ob morju in se "mečkata" v viseči mreži, poročajo očividci.

21-letni bogataški sin Bowman je za Daily Mail o Amy povedal: "Je preprosto kul dekle, zelo prijazna in zelo dobro se razumeva. Zabavna je in dobro razpoložena."

A. K.