Eden najdlje trajajočih zakonov v Hollywoodu - Tom Hanks in Rita Wilson. Foto: Reuters
Eden najdlje trajajočih zakonov v Hollywoodu - Tom Hanks in Rita Wilson. Foto: Reuters

The National Enquirer in Star Magazine, oba sta v lasti korporacije American Media Inc, sta zlati hollywoodski par razjezila z napisi, da se ločujeta, in sicer zaradi Hanksove zveze z Meg Ryan in Felicity Jones.

Omenjena tabloida sta se po tem, ko sta se zvezdnika uprla in napovedala tožbo, že opravičila in spremenila potek svoje zgodbe. The Enquirer je 10. oktobra objavil članek z naslovom "400 milijonov vreden zakon se ruši", in to zaradi Hanksove ljubezni do Meg Ryan, zdaj pa pravijo, da niso želeli implicirati, da ima Tom Hanks kakršno koli razmerje z Ryanovo.

Podobno opravičilo je objavila revija Star, ki je 3. oktobra pisala, da se je Tom zapletel s soigralko iz prihajajočega filma Inferno, Felicity Jones.

Hanks in Wilsonova, ki sta poročena 28 let, sta v skupni izjavi povedala, da sta se v preteklosti smejala vsem lažnim napisom. Tokrat pa sta se k odvetnikom obrnila po pomoč, saj z veseljem pričakujeta april, ko boste praznovala 29. obletnico poroke, in zato ne bosta dovolila, da kdo uniči ta veseli dogodek: "Gre za čiste laži, ki jih ne bova več tolerirala."

V izjavi sta še zapisala, da je zakon temelj njune družine.