Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Spletni koncerti - Arhiv

Koncerti v Hendrixu Pet do enajstih: Leonart

11. 5. 2021

Dne 11.05.2021 je Iztok Novak - easy povabil skupino Leonart.

Izštekani - video Balladero

10. 5. 2021

Ducat veličastnih skladb v premnogih doslej neznanih odtenkih

Koncerti v Hendrixu Pet do enajstih: Drill and Masayah

4. 5. 2021

V studiu Hendrix sta nas v torek, 4. maja 2021, obiskal izolski mojster ulične poezije, Andrej Bučar, ki ga večina pozna pod psevdonimom Drill in Masayah, ki sta nam predstavila pet svojih glasbenih kreacij.

Jutranji koncert pri Andreju - video Koncert doma: Orlek

30. 4. 2021

Sveža glasba slovenskih izvajalcev, ki so zjutraj slišati še posebej čudovito.

Jutranji koncert pri Andreju - video Amaya & SoulCrew

21. 4. 2021

"Amaya je Maja Keuc. Kjerkoli postavi mikrofon, tam je njen dom. Geolokacija je postranska stvar, ker, ko poje soul in r'n'b, poje! V živo z zasedbo SoulCrew!"

Koncerti v Hendrixu Pet do enajstih: Simpatico

20. 4. 2021

V torek, 20. aprila 2021 sta nas obiskala dva člana ustvarjalnega tria Simpatico, ki sta na naši glasbeni sceni zaslužna za mnogo nepozabnih pesmi: Rok Vilčnik ter aranžer, glasbeni producent in izvrsten jazz pianist Sebastijan Duh.

Izštekani - video Lusterdam

19. 4. 2021

Ta čas so Lusterdam sredi priprav na drugi album, zato je bil program mešanica do akustike slečenih starejših in mično oblečenih novih, premierno odigranih skladb. V intimni atmosferi le osnovne celice benda je zazvenel tudi koncertni klavir. Morda se vam zdi, da domačega rock benda z imenom Lusterdam ne poznate. A to ne drži. Najbrž si le niste zapomnili imena. Njihovo izvrstno muziko imate gotovo v ušesu. “Moram”, “Mesec”, “S kolesom sem prišel” ali naslovna s prvenca “Lepo mi godrnjaš” so že neštetokrat odzvanjale okoli vas. Zadnja objavljena “Tam drevesa rastejo počasi” je bila po številu predvajanj na Valu 202 tretja med domačimi v lanskem letu. Seveda z razlogom. Ker je odlična. Ja, tako kot drevesa tudi prisotnost Lusterdama v naši zavesti raste počasi. In gvišno.

Koncerti v Hendrixu Pet do enajstih: Miki Vlahovič

13. 4. 2021

Torkova oddaja Pet do enajstih, 13. aprila 2021, je bila tokrat posvečena Mikiju Vlahoviču, kitaristu in pevcu skupine Victory, ki je svojo pot zatem ubral v solo kariero. Spremljal ga je Boštjan Zupančič, oddajo pa je povezoval Iztok Novak Easy.

Koncerti v Hendrixu Gremo plesat: Ansambel Unikat

12. 4. 2021

12. aprila 2021 so bili v oddaji Gremo Plesat povabljeni glasbeniki in glasbenice ansambla Unikat. Smilja Baranja vabi k ogledu in poslušanju.

Jutranji koncert pri Andreju - video MRIGO&GHET pri Andreju

7. 4. 2021

Zgodnja doza ulice in besed, ki te ne pustijo hladnega. Rap in hip-hop v živo z Mrigo & Ghet.

Koncerti v Hendrixu Pet do enajstih: Jure lesar

30. 3. 2021

Jure Lesar je nekdanji pevec obalne skupine Eskobars. Leta 2016 je stopil na samostojno glasbeno pot, leta 2018 pa izdal samostojni prvenec Zemljin sin. V oddaji Pet do enajstih nam je predstavil album 'Je kaj novega' skupaj z Denisom Horvatom in Luko Mrdakovičem.

Jutranji koncert pri Andreju - video Mi2 v živo pri Andreju

24. 3. 2021

Mi2 v živo preigravata del novega albuma Črno na belem.

Koncerti v Hendrixu Pet do enajstih: Simon Vadnjal Band

23. 3. 2021

Ljubezen do glasbe je Simon Vadnjal menda podedoval po nonotu, ki je igral 13 glasbil in med drugim deloval tudi kot cerkveni organist. Do zdaj je deloval v skupinah Superlizo, Dropped D in Porko Trio, od 2011 pa ustvarja v bendu CoverLover. Od leta 2018 je samostojni izvajalec, ustvarja lastno avtorsko glasbo.V nađ studio ga je povabil Iztok Novak - Easy.

Koncerti v Hendrixu Pet do enajstih: Stella

16. 3. 2021

20-letna glasbenica, avtorica in vsestranska ustvarjalka, Špela Jezovšek alias Stella, iz projekta v projekt dokazuje, da je res enkratna osvežitev domače glasbene in medijske scene. Potem, ko je po nizu uspešnih singlov in nastopov januarja letos pri založbi Menart Records izdala svoj prvi album 'Ta neki neki', je večino tam zbranih skladb predstavila na koncertu iz Studia Hendrix, v neposrednem prenosu na Radiu Koper.

Koncerti v Hendrixu Jazz v Hendrixu: Ajda Stina Turek & Vid Jamnik

16. 3. 2021

Jazz pevka Ajda Stina Turek in vibrafonist Vid Jamnik sta diplomanta znamenite bostonske univerze Berklee College of Music. V studiu Hendrix ju je gostila Mojca Maljevac.

Koncerti v Hendrixu Gremo plesat: Ansambel Novi Spomini

15. 3. 2021

V studiu Hendrix smo 15. marca gostili narodnozabavni ansambel Novi spomini. Oddajo je tudi tokrat povezovala Smilja Baranja.

Jutranji koncert pri Andreju - video Koala Voice

10. 3. 2021

Novo sezono Jutranjih koncertov so odprli domači indie rokerji Koala Voice, ki se pripravljajo na izid nove, četrte plošče. Seznam odigranih skladb: Ker tu je vse tako lepo, Vertigo, Spaghettification, Vukovi.

Koncerti v Hendrixu Pet do enajstih: Dej še'n litro

9. 3. 2021

9. marca 2021 smo zasedbo Dej še'n litro v luči izrednih razmer gostili v Gledališču Koper. Oddajo vodi Iztok Novak - Easy

Koncerti v Hendrixu Pet do enajstih: Ivo Tull

7. 3. 2021

V studio Hendrix se je 7. marca iz Milj pripeljal Ivo Tull, zamejski bluesman, tudi radijski kolega z valov Radia Trst A. Del svojega repertoarja, večinoma ga sestavljajo skladbe z albuma `Hudič in jaz´, ki ga je leta 2015 posvetil bluesovskemu velikanu Robertu Johnsonu, je odigral z glasbenima prijateljema, bobnarjem Giuliem Rosselijem in bas kitaristom Alessandrom Leonzinijem.

Stran 1 od 7
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov