Cindy je bila pet let poročena z igralcem Richardom Gerom, od leta 1998 pa je srečna v objemu Randa. Foto: EPA
Cindy je bila pet let poročena z igralcem Richardom Gerom, od leta 1998 pa je srečna v objemu Randa. Foto: EPA

44-letna Cindy je potožila, da imata s partnerjem Random Gerberjem izredno zapolnjene urnike zaradi karier in dveh otrok, 11-letnega Presleyja in devetletne Kaie, zato morajo biti tudi njuni spolni odnosi skrbno načrtovani vnaprej.

Cindy je po upokojitvi z modnih stez ustanovila pravi mali imperij, saj ima med drugim tudi svojo kolekcijo kozmetike in notranje opreme, Rande pa je odgovoren za vodenje več nočnih klubov v Los Angelesu.

Cindy je v pogovoru za revijo Ladies Home Journal tako priznala, da vsak teden enkrat načrtno odideta na zmenek, ki se konča v postelji, tako pa vzdružujeta tudi strast v razmerju. "Morda se včasih na dan, ki ga imava določenega za spolnost, komu izmed nama ne ljubi, da bi se predala nežnostim. A zadeve se kmalu razpletejo tako, kot je treba, saj ko se enkrat posvetiva drug drugemu, vse steče kot namazano."

Ona govori, on molči
Dodala je še, da imata z Random povsem drugačna značaja: "Ko je nekaj narobe, me kaj zmoti, bi sama rada stvar razčiščevala do onemoglosti. Randova filizofija pa pravi: 'Če je vse v redu, zakaj bi se sploh pogovarjala o tem? In če je nekaj narobe, prav tako, zakaj bi se sploh pogovarjala o tem?' Včasih mi reče: 'Razmerje ne bi smelo biti tako zapleteno.' Sama menim, da je pretvarjanje, da je ves čas vse v najlepšem redu, povsem nepotrebno. Če se težava pojavi, jo je treba priznati in se o njej pogovoriti."