Evan Rachel ima številne tetovaže, nad katerimi jo je navdušil njen nekdanji zaročenec, Marilyn Manson. Foto: Esquire
Evan Rachel ima številne tetovaže, nad katerimi jo je navdušil njen nekdanji zaročenec, Marilyn Manson. Foto: Esquire

Zvezdnica kontroverznega in precej provokativnega filma 13, v zadnjih letih pa bolj znana kot občasna spremljevalka Marilyna Mansona, se je razkrila (dobesedno in v prenesenem pomenu) za moško revijo Esquire.
"Sem za vse," pravi Woodova. "Spoznati prijetnega fanta, spoznati prijetno punco ..." V javnosti je hodila le z moškimi, a nekdanja zaročenka šok rockerja Mansona ima izkušnje tudi z istim spolom. Na vprašanje, ali hodi tudi z ženskami, Evan Rachel odgovarja odkrito: "Da."

Na to, kakšna je v istospolnem razmerju, pa pravi: "Sem bolj kot fant, kar se tiče deklet. Jaz sem dominantna. Jaz odpiram vrata. Jaz plačujem večerje. Ja, sem romantična."

In Woodova uživa v svoji enigmatični osebnosti: "Mislim, da sem malce kontroverzna. Preprosto skušam ohranjati skrivnostnost, da me ljudje ne bi znali točno prebrati."
Brez sramu pred kamero
23-letnico smo nazadnje videli v Rokoborcu, v katerem je igrala odtujeno hčerko Mickeyja Rourka (preden sta nato flirtala na rdečih preprogah po vsem svetu), nato pa še v filmu Woodyja Allena Whatever Works in vampirski seriji Prava kri.

Zdaj nadaljuje svoj staž pri TV-hiši HBO, saj je za njih posnela miniserijo Mildred Pierce. Tudi tokrat se ni branila slačenja pred kamero, a vsaj ni šla tako daleč kot pred leti v videu za Mansonovo Heart Shaped Glasses, ko naj bi par pred kamero dejansko občeval.