Hefner je pričakoval, da se bo ta številka revije prodajala bolje. Foto: Reuters
Hefner je pričakoval, da se bo ta številka revije prodajala bolje. Foto: Reuters

Upali so, da bodo s fotografijami, za katere so igralki morali plačati kar milijon dolarjev, tudi sami zaslužili veliko. Vendar pa očitno za 25-letno Lohanovo s platinasto blond lasuljo v slavnih pozah Marilyn Monroe ni veliko zanimanja.

"To me sploh ne preseneča. Razen tega, da gre za Playboy, ni na slikah nič posebnega," je dogajanje opisal urednik bloga za odrasle Lux Alptraum in dodal, da se mu zdijo fotografije dolgočasne, saj Lindsay še vedno ni pokazala vsega, pa tudi, da smo jo kot Marilyn že videli.

Tudi dekle leta 2010 Hope Dworaczyk ni bila navdušena nad fotografijami svoje kolegice. Fotografije je videla že, ko so predčasno pricurljale na splet in, kot pravi, nanjo niso napravile vtisa. "Če bi jaz vedela, da grem na fotografiranje za Playboy, bi prej malo več telovadila," je komentirala.

Tudi ustanovitelj revije Hugh Hefner najprej ni bil prepričan, da želi Lindsay na naslovnici svoje revije, vendar je bil na koncu zadovoljen z rezultatom, je povedal za spletno stran E!. Sicer mu prve fotografije niso bile všeč, zato je naročil ponovno fotografiranje z dodatnimi navodili, kaj želi.

Razložil je, da je bila njegova ideja, da bi Lohanova pozirala kot Marilyn Monroe, saj je vedel, da je to njena velika vzornica, Marilyn pa je bila tudi prvo Playboyevo dekle leta. Lindsay sicer sprva ni hotela pozirati popolnoma gola, a je podlegla pritiskom Hefnerja, ki si je želel nekaj novega.

"Polgole fotografije je že posnela. Želel sem si nekaj, kar se bo ljudem vtisnilo v spomin," je povedal Hugh. Ali še meni, da je bila odločitev za Lindsay pravilna in ali meni, da se bo ta izdaja revije zapisala v zgodovino (tako kot na primer tista z Marilyn) pa še ni komentiral.

Spodaj si oglejte nekaj fotografij iz revije.