Vanessa Paradis ni bila navdušena nad tem, da njen srčni izbranec snema s fatalno Angelino. Foto: EPA
Vanessa Paradis ni bila navdušena nad tem, da njen srčni izbranec snema s fatalno Angelino. Foto: EPA

Dolgoletna spremljevalka Johnnyja Deppa je pobesnela že takrat, ko je izvedela, da bo njegova soigralka v filmu The Tourist prav Angelina Jolie, ki se je drži neslavni vzedevek "požiralka moških". Svojega partnerja je poskušala prepričati, naj pri tem filmskem projektu ne sodeluje, vendar je takrat ni poslušal.

Poslušal pa jo je tokrat, ko je vztrajala, da se izreže vroč prizor ljubljenja pod prho. Glede na kopijo scenarija, ki se je znašla v ameriški reviji Life & Style, Johnny igra turista, ki ga zapelje Interpolova agentka Angelina Jolie. V filmu Johnny nehote stopi pod prho ravno v trenutku, ko je tam že Angelina, dvigne jo v naročje, pritisne na steklo in divje poljubi. Ona se, gola in mokra, čvrsto stisne k njemu in par se prepusti divjemu izbruhu strasti.

"S posnetim prizorom so bili zadovoljni vsi, razen Vanesse. Močno je pritiskala na Johnnyja in ta je nazadnje producente prosil, naj prizor izrežejo. Uradna različica: trdil je, da bo film zaradi tega prizora videti ceneno," poročajo ameriški mediji.