Diva, zapeljivka, dobrodelnica, odlična igralka, požiralka moških, skrbna mati in partnerica? Kakšne vloge vse igra Angelina Jolie? Foto: EPA
Diva, zapeljivka, dobrodelnica, odlična igralka, požiralka moških, skrbna mati in partnerica? Kakšne vloge vse igra Angelina Jolie? Foto: EPA
Angelina Jolie in Brad Pitt
Od sredine februarja je Angie z Bradom in otroki v Benetkah. Foto: EPA
Johnny Depp in Vanessa Paradis
Vannesa trepeta pred filmskim ljubljenem Johnnyja in Angeline. Foto: EPA

Največ prahu je v knjigi "Brad Pitt in Angelina Jolie: Resnična zgodba", ki je delo Američanke Jenny Paul, dvignila trditev, da se je vroča Angie leta 1997 med snemanjem videospota za pesem Rolling Stonesov Anybody Seen My Baby? zapletla s pevcem Mickom Jaggerjem.

Če je to res, sta oba svojima partnerjema nataknila roge, saj je bila ona takrat poročena z britanskim igralcem Jonnyjem Lee Millerjem, on pa z manekenko Jerry Hall. A to še ni vse - zvezdnika naj bi se strasti še drugič predala tudi šest let pozneje, ko je Jagger uradno že grel posteljo modni oblikovalki L'Wren Scott. Angie in Mick naj bi svoje ljubezensko gnezdece takrat imela v njegovi hotelski sobi v Bangkoku na Tajskem.

Danes 66-letni rocker naj bi se z Angelino, ki je od njega mlajša 32 let, prvič pregrešil dve leti, preden je razpadel njegov zakon z nekdanjo manekenko iz Teksasa.

Colina je pustila zaradi alkohola
Paulova, ki je "dokazno gradivo" o razburkanem življenju najbolj slavnega hollywoodskega para zbirala kar šest let, je še zapisala, da se je Angelina v romanco zapletla tudi z igralcem Ralphom Fiennesom in še enkrat tudi z nekdanjim možem Millerjem, in to tik predtem, preden je zapeljala Brada. V tem času, torej leta 2004, je bila štiri mesece skupaj tudi z irskim igralcem Colinom Farrellom, s katerim sta se spoznala na snemanju filma Aleksander, ker pa je Colin večkrat pregloboko pogledal v kozarec, ga je pustila.

Zakon z Jennifer bil mrtev že eno leto?
V knjigi je opisano tudi zbliževanje Angeline in Brada, ki je bil ob njunem prvem srečanju, med snemanjem akcije Gospod in gospa Smith, še poročen s "prijateljico" Jennifer Aniston. "Ko sta že nekaj tednov skupaj snemala, je Brad Angelini dejal, da se je njegov zakon z Jen končal že pred letom dni, le da tega še nista zapisala na papir. Zaupal naj bi ji tudi, da je vse, kar je ostalo od njunega zakona, le še dobro prijateljstvo, in da le čakata pravi trenutek, da to novico sporočita tudi medijem," piše v knjigi.

In še: Brad in Angie naj bi načrtovala kar 13 otrok! "Nekateri bodo njuni, druge bosta posvojila. Trenutno je vse odvisno od Brada, saj on sprejema odločitve. Njuni vlogi sta se zamenjali - sprva je Angelina 'nosila hlače', zdaj pa je v ospredje prišel on."

Bo Johnny ustregel Vanessi?
In po vsem povedanem se ne moremo prav nič čuditi francoski pevki in igralki Vanessi Paradis, ki je svojega moža Johnnyja Deppa prosila, naj prekine snemanje filma The Tourist, potem ko je izvedela, da bi en prizor vključeval tudi dolgo, vročo ljubezensko sceno pod tušem z - Angelino Jolie.

46-letni Johnny je vlogo sprejel že junija, zato je čudno, da je 37-letno Vanesso druženje z Angelino zmotilo šele zdaj. A po poročanju medijev naj bi mu zabičala, naj si najde kakšen drug film, saj ga ne želi videti razgaljenega v Angelininem objemu. Snemanje sicer v Benetkah poteka že nekaj časa, v filmu pa Angelina igra agentko Interpola, ki zapelje turista - Johnnyja. In morda bo Vanessa celo dosegla svoje, saj naj bi ustvarjalci razmišljali, da bi v njegove čevlje stopil Brad Pitt ali Leonardo DiCaprio.

Ponudbo za igro v The Touristu so zavrnili Charlize Theron, Sam Worthington in Tom Cruise.

Videospot za pesem AnyBody Seen My Baby