Mel velikokrat deli svoje intimno življenje z javnostjo. Foto: EPA
Mel velikokrat deli svoje intimno življenje z javnostjo. Foto: EPA

"Oba uživava v aktivnem in bogatem spolnem življenju. Imava zelo odprt in strasten zakon. Včasih je kljub temu treba spodbuditi strast, takrat si kupim seksi spodnje perilo, Stephenu pa privoščim tudi strastno masažo," je razkrila 35-letna pevka v pogovoru za britanski časopis Mirror.

Mel ni pred javnostjo nikoli skrivala svojih težav. Na koncu jih je rešila na svojevrsten način: "Številni so prepričani, da so pari, ki pogosto obiskujejo zakonske svetovalce, tik pred ločitvijo. Meni in možu pride še kako prav, da pri njih včasih počistiva pred pragom. To je način, s katerim peljeva najin zakon k popolnosti," je dodala pevka, ki se je pred časom hvalila, da z možem skočita med rjuhe petkrat na teden.

Melina družinska idila
Temnopolta pevka je že tri leta in pol poročena z glasbenim producentom Stephenom Belafontejem. Par se je spoznal, ko je Mel B zanosila z igralcem Eddijem Murphyjem, ki je sprva vztrajno trdil, da otrok ni njegov, vendar se je pozneje izkazalo za nasprotno. Skupaj imata tako triletno hčerko Angel, ki živi skupaj s svojo polsestro, 11-letno Phoenix, in Giselle, Stephenovo hčerko iz prejšnjega zakona.