Levi Johnston na naslovnici Playgirl. Urednik je s fotografijami 19-letnika izjemno zadovoljen in je dejal, da 'ni vedel, da je Levi tako lep fant'. Foto: Playgirl
Levi Johnston na naslovnici Playgirl. Urednik je s fotografijami 19-letnika izjemno zadovoljen in je dejal, da 'ni vedel, da je Levi tako lep fant'. Foto: Playgirl

Fotografije 19-letnega Levija, nekdanjega zaročenca Bristol Palin, so bile že takoj po objavi na spletni strani Playgirl, nekakšne ženske različice Playboya, velika uspešnica.
Založnik pričakuje podobno navdušenje s še nad preostalimi fotografijami z lanskega snemanja, ki jih bo zdaj objavil v tiskani izdaji revije, ki bo na prodajne police priromala 22. februarja. Za še tiskano verzijo Levijevih fotografij so se odločili prav zaradi izjemne popularnosti spletnih fotografij.
V boju za skrbništvo
Johnston je oče sina 19-letne Bristol, hčerke nekdanje aljaške guvernerke in najverjetnejše republikanske predsedniške kandidatke na volitvah leta 2012. Mladi par je razdrl zaroko po rojstvu njunega sina Trippa leta 2008. V prihajajoči številki Playgirl bo mogoče prebrati tudi intervju z Johnstonom, v katerem se je razgovoril o napetih odnosih s Palinovimi.
Bristol Palin, ki z Johnstonom bije hud sodni boj za skrbništvo, je poziranje za Playgirl že označila za "tvegano". Bristol trdi, da so Leviju lani samo intervjuji in poziranje prinesli več kot 105.000 dolarjev, zato zahteva 1.750 dolarjev mesečne podpore za otroka in še dodatnih 18.350 dolarjev.

Poziranje za Playgirl dviga prah
Johnston je za snemanje sprva pristal na frontalno goloto, a se je nato premislil po hudih kritikah v medijih in po tem, ko so nekateri Playgirl označili za gejevsko revijo.
Urednik Playgirl sam pravi, da je revija namenjena tako ženskam kot moškim, a da jo večinoma berejo prav homoseksualni moški.
Johnstonov odvetnik zagovarja poziranje svoje stranke, češ da so slike okusne.