Beejoli je podrobno opisala noč s Tarantinom. Foto: EPA
Beejoli je podrobno opisala noč s Tarantinom. Foto: EPA

Ko je 23-letna Beejoli Shah na neki zabavi v Hollywood Hills med gosti opazila igralca Jamieja Foxxa in režiserja Quentina Tarantina, si ni predstavljala, da si bo ta junijski večer vedno zapomnila po "najbolj čudnem vprašanju na svetu", kot se je pozneje izrazila.

Beejoli se je na tej zabavi zapletla v pogovor s slavnim režiserjem o njegovih filmih, sledili so objemi, poljubi in "mečkanje", nato pa jo je povabil k sebi domov. "Mečkanje" se je tam nadaljevalo in se še stopnjevalo, takrat pa si je Beejoli lahko tudi prvič ogledala njegovega "korenjaka", ki pa je bil po njenem mnenju vse prej kot to.

"QT [Quentin Tarantino] ima najbolj neprivlačen penis, kar sem jih kdaj videla. Kratek, debel, podoben nekakšnemu izrastku. Fantje, tisti pamfleti iz srednje šole, na katerih piše, da so vse velikosti in oblike penisov povsem normalne, lažejo. Lažejo!" je zgroženo napisala v elektronskem sporočilu 15 prijateljem, ki je nato prišlo v roke tabloidom.

Svojo zgodbo nato Beejoli nadaljuje z opisovanjem strahu ob misli na seks z njim, ki pa se je nazadnje izkazal za neutemeljenega - Tarantino namreč s svojim "posebnežem" sploh ni nameraval prodreti vanjo, pač pa ji je zastavil že v uvodu omenjeno vprašanje: "Ali ti lahko sesam prste na nogi, medtem ko se samozadovoljujem?" Sprva se je zgrozila - trdi namreč, da ni ljubiteljica nenavadnih spolnih praks in da je nekoč po povabilu "v troje" jokala debelo uro - po kratkem premisleku pa ugotovila, da se s privolitvijo v to lahko "elegantno izogne prekratkemu in predebelemu penisu v svoji vagini", zato je pustila, da Tarantino opravi svoje, za kar je potreboval približno deset minut.

Zjutraj jo je nato prijazno odpeljal domov, a takrat še ni vedel, da bo njuna skupna noč tako nazorno opisana v elektronskem sporočilu, ki si ga lahko preberete tukaj.