Januarja je Adele šokirala oboževalce – mnogi med njimi so imeli že načrtovan izlet oz. dopust v Las Vegasu, da bi si ogledali nastop znane glasbenice, ko je le nekaj dni pred prvim koncertom celotno serijo nastopov prestavila za nedoločen čas.

Kot je takrat s solznimi očmi hitela pojasnjevati v videu na družbenih omrežjih, je za covidom zbolela polovica njene ekipe, zaradi pretrganih dobavnih verig, kar je bilo posledica zaprtja zaradi pandemije, pa so imeli tudi težave z dobavami materialov in tako prizorišče preprosto ni bilo pripravljeno. Julija je nato v nekem radijskem intervjuju priznala, da jo je jeza oboževalcev kar malo šokirala in prizadela. "Res sem mislila, da mu bo uspelo, da bo vse steklo. A ni šlo, zato sem morala sprejeti odločitev, kot sem jo. In za njo stojim še danes," je dejala zvezdnica.

10 mesecev pozneje so v hotelu Caesars Palace vendarle pripravljeni na t. i. Konce tedna z Adele (Weekends with Adele) – gre za pakete storitev, v katere je ob obisku koncerta med drugim lahko vključeno tudi druženje oz. obedovanje s pevko (ponudba v paketu je seveda odvisna od cene). V četrtek zvečer je Adele tako na družbenih omrežjih objavila fotografijo z ene zadnjih vaj pred nocojšnjo premiero in zapisala, da je pred prvim nastopom v Vegasu "izjemno živčna, a obenem tako vznemirjena, da ne more sedeti pri miru".

"Vedno sem malo prestrašena pred nastopom in to jemljem kot dober znak, ker pomeni, da mi je mar in da želim svoje delo praviti dobro. Morda je to zato, ker nismo začeli, ko bi morali. Morda zato, ker je prvi nastop, morda zato, ker je šel koncert v Hyde Parku tako dobro, morda zato, ker mi je predstava tako pri srcu. Ne vem. Ampak zagotovo sem tokrat daleč najbolj živčna pred nastopom," je med drugim zapisala 34-letna glasbenica.

Serija nastopov in druženj z Adele bo v lasvegaškem hotelu potekala vsak konec tedna do marca.