V zadnjih tednih je veliko sodelujočih na letošnji Evroviziji odpotovalo v Izrael, kjer so se posvetili snemanju teh filmčkov. Med njimi sta tudi slovenska predstavnika Zala Kralj in Gašper Šantl, ki sta nekaj utrinkov iz Izraela objavila na družbenih omrežjih.

Iz njunih objav na Instagramu in tvita na uradnem profilu Pesmi Evrovizije pod okriljem izraelske javne televizije je mogoče sklepati, da bosta v razglednici pokazala tudi nekaj plesnega znanja.

Preden se je parček odpravil v Izrael, sta na Instagramu objavila še kratek posnetek, v katerem zapojeta delček pesmi Sebi v angleščini, hkrati pa sta domačim oboževalcem sporočila, da ostajata pri odločitvi, da bosta zmagovalno pesem Eme na odru v Tel Avivu izvedla v izvirni obliki.

"Pesem ostaja v SLOVENŠČINI, to je le kratek odsek za tiste, ki ne razumejo našega jezika. Sporočilo je namreč zelo pomemben del skladbe in si želiva, da bi ga vsi razumeli," sta pojasnila.

Zala Kralj in Gašper Šantl bosta v četrtek, 18. aprila, ob 20.00 nastopila v ljubljanskem Klubu K4. Nekaj vstopnic za koncert je še na voljo.