Komik, s pravim imenom Mark Hoyle, je s tem uspehom sledil legendarnim Beatlom in skupini Spice girls, ki jim je edinim prav tako uspelo tri leta zapored kraljevati božičnim glasbenim lestvicam v Združenem kraljestvu. Najnovejša različica pesmi o Sausage rollsih, ki bi jim v slovenskih pekarnah rekli hrenovke v testu, je postala najhitreje prodajani singel v Veliki Britaniji v zadnjih treh letih.

Tokrat je naslov skladbe Don't stop me eating, pesem pa je parodija uspešnice Don't stop believing skupine Journey. Leta 2018 mu je uspeh prinesla priredba pesmi We built this city ..., lani pa pekovska adaptacija legendarne I love Rock'n'roll.

Letos niso bili prepričani, ali jim bo uspelo najti primerno skladbo. "Zmanjkalo nam je skladb z Rock'n'roll v naslovu, ki bi zares odzvanjale med našim občinstvom. To besedno namreč najlažje zamenjamo s Sausage roll," je za BBC povedal komik in glavni idejni vodja projekta. Poleg njega v pesmih sodelujejo še njegova žena Roxanne in njuna otroka.

Zmanjkalo je Rock'n'rolla

A kljub težavam so se odločili, da bodo posneli novo skladbo. "Najpomembnejše leto do zdaj je, da kot komik pomagam razvedriti ljudi, zato smo se vseeno potrudili z novo skladbo." je še povedal LadBaby, ni pa si obetal uspeha iz zadnjih dveh let.

Največja tekmica hrenovkasti baladi je bila letos znova Mariah Carey s svojo večno božično uspešnico All I want for Christmas is you, ki je po 26 letih znova na vrhu britanskih lestvic.

Komik se je sicer z ženo odločil, da tudi letos vse prihodke od prodaje singla nameni v dobrodelne namene. Pomagali bodo organizaciji The Trussell Trust, ki pomaga javnim kuhinjam pri prehrani brezdomcev in najrevnejših.