Adele je dobila številne glasbene nagrade. Foto: EPA
Adele je dobila številne glasbene nagrade. Foto: EPA

Popzvezdnica je na Twitterju in Instagramu objavila 21-sekund trajajoč črno-beli posnetek, na katerem v avtoradio vstavlja kaseto z naslovom pesmi Easy On Me.

Kot je mogoče razbrati v 21 sekundah, gre za singel, ki odraža klasično Adele, čustveno balado s klavirsko melodijo. Adelinega glasu ni mogoče slišati, saj se video prej konča.

Kot je Adele razkrila na družbenih omrežjih, bo pesem Easy On Me izšla naslednji petek. Kmalu zatem bo sledila izdaja Adelinega četrtega albuma, piše britanski BBC.

Posnetek je na Twitterju in Instagramu v prvi uri od objave dosegel pet milijonsko gledanost.

Sorodna novica Logotip 30 na številnih znamenitostih po svetu sprožil ugibanja: prihaja nov Adelin album?

Med oboževalci britanske glasbenice Adele je zavrelo, ko so se po več državah oz. znamenitostih pojavile projekcije z napisom 30, glasbenica pa je v enako barvo obarvala ozadja na svojih družbenih omrežjih in s tem zanetila govorice, da bo izdala album.

Pevka je že leta 2019 namignila, da bo njenemu četrtemu albumu naslov 30, ko je na Instagramu v šali zapisala: "30 bo album plesne glasbe, samo da vam kljubujem."

Album bo, kot kaže, sledil vzorcu njenih prejšnjih albumov, ki so nosili številske naslove, povezane s prelomnicami v življenju danes 33-letne glasbenice: 19, 21 in 25. Pevka se je ločila, ko je imela 30 let, nato pa se ni več veliko pojavljala v javnosti.