V času premora so se člani zasedbe posvetili samostojnim glasbenim karieram. Foto: EPA
V času premora so se člani zasedbe posvetili samostojnim glasbenim karieram. Foto: EPA

Natančni oboževalci so sprva pretekli konec tedna opazili, da so uradni Twitterjev profil zasedbe ter profili njihovih članov Harryja Stylesa, Liama Payna, Louisa Tomlinsona in Nialla Horana spet začeli slediti Zaynu Maliku, ki je zasedbo zapustil marca 2015.

Poleg tega so oboževalci opazili, da so prvič od začetka premora aktivirali uradno spletno stran skupine, hkrati pa je njihova celotna diskografija po novem na voljo na platformi za pretočno predvajanje Apple Music.

Nato pa je Payne v posnetku na Instagramu, pri katerem je sodeloval s švedskim glasbenim sodelavcem DJ-jem Alessom, s katerim sta pred kratkim izdala skupno skladbo Midnight, spregovoril tudi o prihodnosti fantovske skupine.

Kmalu 10. obletnica ustanovitve

"Ogromno vprašanj se pojavlja v povezavi z One Direction," je v videoposnetku izpostavil Alesso. "Ampak te nočem postaviti v neprijeten položaj, ker vem, da ne smeš izdati preveč."

Payne je na to odgovoril, da je večina nekdanjih članov zasedbe trenutno v Londonu, da se pogovarjajo in poskušajo dogovoriti za videosestanek.

"Ne smem razkriti preveč," je dejal Payne. "Nazadnje, ko sem delil nekaj podrobnosti, je to predvsem pri Louisu sprožilo nekaj slabe volje."

S tem se je navezal na svoj pogovor z The Sun, ko je prvič priznal, da se v zadnjem času precej pogovarja s člani zasedbe, in sicer o tem, kako bi zaznamovali 10. obletnico od ustanovitve. "Kmalu bo naša 10. obletnica, tako da smo se v zadnjih tednih precej pogovarjali, kar je bilo super." Dodal je še, da se ukvarjajo z različnimi stvarmi, ki jih želijo uresničiti, da pa še niso čisto prepričani, kateri način bi bil za to najboljši.

Ob tem je v pogovoru z Alessom namignil še, da Malik najverjetneje ne bo del ponovne združitve, ne glede na to, v kakšni obliki bo, poroča CNN.