Adele se bo v Las Vegas še vrnila. Foto: AP
Adele se bo v Las Vegas še vrnila. Foto: AP

Na sobotnem nastopu je tako polni dvorani Colosseum Theatre v velikem lasvegaškem hotelu Caesars Palace dejala, da je imela v tej igralniški meki 34 nastopov, prav vsi so bili razprodani, saj se je na vsakem zbralo 4000 ljudi.

"A to mi ni dovolj. Ni mi dovolj, zato se bom vrnila. Nove koncerte bom imela spet junija – takrat bomo nastope tudi snemali, tako da bom lahko zatem izdala koncertni film. Tako si bodo vsi, ki tega niso mogli storiti v živo, moje nastope vseeno lahko ogledali," je dejala. Občinstvu je nato še razkrila, da se bo v ZDA z novimi nastopi vrnila še konec avgusta.

Las Vegas bo tako 34-letni pevki vendarle ostal v dobrem spominu, potem ko se je njena zgodba v tem mestu začela katastrofalno. Prvega v nizu nastopov v Las Vegasu bi morala imeti januarja lani, a ga je le 24 ur prej v solzah odpovedala. Na družbenih omrežjih je takrat objavila videoposnetek, v katerem se je opravičevala oboževalcem in kot razlog za prestavitev navedla epidemijo covida-19.

Nanjo se je zato usul plaz kritik, ki so ji prišle do živega. V kasnejših intervjujih je namreč večkrat dejala, da je razočaranje ljudi najslabša stvar, ki se lahko zgodi izvajalcu. "Takrat sem bila popolnoma uničena in čeprav sem vesela, da smo začetek koncertov prestavili, saj preprosto ni bilo vse popolno, mi je še vedno žal za vse nevšečnosti, ki sem jih povzročila svojim oboževalcem. Nekateri so takrat že prišli v Las Vegas, nato pa izvedeli, da koncerta ne bo," je dejala.