Glasbenik je že objavil posnetek naslovne skladbe, pri kateri je sodeloval s kitaristom Jeffom Beckom. Kot je Osbourne dejal v nekem intervjuju, pesem govori o psihiatrični ustanovi.

Osbourne je počaščen, da se mu je pri ustvarjanju skladbe pridružil Beck. "Noben kitarist ne igra kot on, njegov solistični del pri Patient Number 9 je naravnost osupljiv," je glasbenikove besede povzel glasbeni portal Louder.

Naslovno skladbo je napisal skupaj s producentom Andrewom Wattom, navdihnil pa naj bi jo, kot je dejal v nekem lanskem intervjuju, njegov odnos z ženo Sharon. Videoposnetek je režiral stripovski umetnik Todd McFarlane.

Pri nastajanju prihajajočega albuma, na katerem je 13 skladb, so sodelovali tudi drugi glasbeniki, med drugim tudi nekdanja solista in člana skupine Black Sabbath Zakk Wylde in Tony Iommi.

Po pisanju portala Louder naj bi pri projektu sodelovali tudi bobnar skupine Red Hot Chili Peppers Chad Smith, ki je igral že pri prejšnjem albumu Ordinary Man, Rob Trujillo iz skupine Metallica, basist skupine Guns N' Roses Duff McKagan, kitarist skupine Pearl Jam Mike McCready in letos preminuli bobnar skupine Foo Fighters Taylor Hawkins.

Danes 73-letni Osbourne je zaslovel kot pevec Black Sabbath. V skupini je bil približno deset let, vse do leta 1979, ko so ga člani zasedbe izključili zaradi odvisnosti od različnih substanc. Takoj je začel samostojno kariero. Že leto pozneje je izdal prvi album Blizzard of Ozz, ki skupaj z albumom Diary of a Madman (1981) veljata za njegova najboljša studijska izdelka. Med njegovimi uspešnicami so skladbe Dreamer, No More Tears, Crazy Train, Miracle Man, Mr. Crowley in Over The Mountain.

Spomladi 2020 je imel napovedano turnejo po Severni Ameriki, ki pa jo je že pozimi istega leta odpovedal zaradi zdravstvene terapije zaradi Parkinsonove bolezni.