Raiven in Selena Gomez sta prejeli največ glasov v spletnem in telefonskem glasovanju.

Raiven se je podala na odre in sklop novih polakustičnih koncertov, kjer so v ospredju ob njenem glasu godala in harfa, naznanila s singlom Ti. Ekstravaganca minimalizma, kot ga opisuje sama.

Selena Gomez je lansko leto sklenila z dvema odmevnima singloma Look At Her Now in Lose You To Love Me (z njima je pustila kar malo nejavolje med oboževalci, ko ga je predstavila na podelitvi nagrad AMA). Leto 2020 pa je začela s singlom Rare.

V igri za popevko tedna so bile še naslednje skladbe:

Itch je svež novogoriški indie rock bend na čelu z Markom Siličem, ki se žanru približuje z neverjetno lahkotnostjo, kar dokazuje njihov najnovejši singl Dreams.

Ptice sestavlja sedem članov, projekt, ki ima kar nekaj uveljavljenih glasbenikov. Med njimi so: Dušan Sagadin, Tadej Kođir, Marko Hrvatin, Anže Langus, Jure Rozman, Mitja Bobič in Paul Hilton. Njihovi začetki segajo v leto 2016, tokrat pa predstavljajo singel Jutro.

Leto 2020 je tudi leto za vrnitev Justina Bieberja. Kanadčan svoje novo poglavje, v katerem bo svojim oboževalcem poklonil tako nov album kot dokumentarni film v več delih, napoveduje s singlom Yummy, slavospevom svoji ljubezni Hailey.

Gabrielle Aplin in Nina Nesbitt sta po mnenju glasbenih poznavalcev dokaz, da bo leto 2020 v duhu povezovanja žensk. Britanki, avtorici glasbe, sta že nekaj let načrtovali spoj svojih idej. Uspelo jima je s skladbo Miss You 2 – gre za nadgradnjo singla Aplinove iz leta 2016 z naslovom Miss You.