26-letni Ozuna se je rodil v San Juanu v Portoriku, leta 2010 pa se je preselil v New York. Foto: EPA
26-letni Ozuna se je rodil v San Juanu v Portoriku, leta 2010 pa se je preselil v New York. Foto: EPA

Videospot za pesem Taki Taki, pri ustvarjanju katere so poleg Ozune sodelovali še DJ Snake, Selena Gomez in Cardi B, je pred kratkim presegel milijardo ogledov na YouTubu. To je za pevca že sedmi videospot z več kot milijardo ogledov, kar do danes ni uspelo še nikomur.

Do zdaj si je rekord s šestimi videospoti z več kot milijardo ogledov lastil Justin Bieber. Ozuna je nov rekord proslavil tudi na družabnem omrežju Instagram, kjer je objavil seznam videospotov z ogledi, ki so mu zagotovili rekord, in spodaj zapisal: "Hvala vsem kolegom, ki verjamejo vame in vedno računajo name. Rada jih imam in jim pošiljam blagoslov, so del mojega uspeha. Obožujem svoje poslušalce – hvala vam, ker me nikoli niste zapustili."

Tako Justin Bieber kot Ozuna sicer imata po štiri "milijardne" videospote za pesmi, pri katerih sta edina ali vodilna izvajalca. Bieber ima ob tem še tri, pri katerih je sodeloval kot stranski izvajalec, za Ozuno pa je bil to že četrti takšen videospot, ki je presegel milijardo ogledov.


Videospot, ki je Ozuni prinesel rekord, si lahko ogledate spodaj.