Sprta ljubimca Rihanna in Chris Martin. Foto: Youtube
Sprta ljubimca Rihanna in Chris Martin. Foto: Youtube
Rihanna v vlogi seksi gejše. Foto: Twitter

V spotu se frontman britanske skupine Chris Martin, oblečen v nindžo, pomeri z Rihannino verzijo "gangsterske goth gejše" (skupaj z obveznimi provokativnimi podvezicami in golo kožo pod miniaturnim kimonom).

Martin in Rihanna izvedeta kar nekaj borilnih veščin, preden sredi puščave resnobno poklekneta z glavo ob glavi in žalujeta izgubo svoje ljubezni.

To sicer ni prvič, da je barbadoška zvezdnica v enem svojih spotov zaljubljeno zrla drugemu pop zvezdniku v oči. Nazadnje je posnela duet Take Care z mladim raperjem Drakeom, precej uspešna pa je bila njena kolaboracija z Justinom Timberlakeom v pesmi Rehab.
Četrti single
Princess of China je četrti single s Coldplayevega petega albuma Mylo Xyloto, ki je debitiral na prvem mestu Billboardove lestvice.

Rihanna je marca na svojem Twitterju objavila svojo fotografijo iz zaodrja snemanja spota. "Gangsta goth geisha #thuglife #princessofchina," je tvitnila ob sliki.

Majhen vpogled v zvezdniško sodelovanje smo sicer dobili že februarja na podelitvi grammyjev, ko so Coldplay nastopili skupaj z Rihanno.