
Ovčji sir narežemo na rezine. Rukolo operemo in dobro odcedimo. Razporedimo jo po krožniku. Na rukolo položimo fige in rezine sira.
Potresemo z grobo nasekljanimi orehi in prelijemo z olivnim oljem.
Po želji lahko prelijemo tudi z balzamičnim kisom.
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Sestavine: 8 fig, 200 g ovčjega sira, 200 g rukole, orehi, oljčno olje.
Slovenski kuharski mojstrici je bila Istra vedno blizu
"Otroci vedo, da tudi tisto, kar so naše babice kuhale ali pa naše mame prenesle, veliko šteje"
Neveljaven email naslov
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje