Fotografija: Klemen Krek Foto:
Fotografija: Klemen Krek Foto:


Miha Oman-Buco pravi, da glasba ki nastaja trenutno pod budnim ušesom producenta Željka Mladenovića, predstavlja pravzaprav že tretji projekt, ki pa bo povezan preko, že prej omenjenega, glasbenega presenečenja s prvencem skupine.
Fantje snemajo vzporedno dva projekta, v dveh studiih. Naporno in ambiciozno hkrati. Ni kaj, polni so energije. Tako polni, da jih bo mogoče prav kmalu slišati in sicer na festivalu NEWCOMER v Grazu, Avstrija in sicer 11.04.2010 ob 17 uri.
Vprašali smo jih, a to pomeni da je naslednji korak tujina. Uroš Petrovski, vokalist pravi, da je to tudi mogoče. Glasba ki nastaja, je po njegovih besedah moderna, udarna in seveda zakaj pa ne tujina. Zatrdil pa je, da slovenski odri ne bodo nič manj njihovi.
V soboto začenjajo s snemanjem svojega tretjega videospota za nov single. Videospot bo nekaj posebnega, režijo so ponovno zaupali Predragu Rajčiću-Periczi. Sodelovanje je podkrepljeno z medsebojnim razumevanjem kar vodi v nekaj posebnega. Spot začenjajo snemati v soboto v stari tovarni Rog in na Rožniku. Reportaža iz snemanja seveda sledi.
Novico je napisal uporabnik vodopivecv.