Klara Jazbec Foto: Osebni arhiv izvajalca
Klara Jazbec Foto: Osebni arhiv izvajalca

VEČ O IZVAJALCU
Facebook
Instagram

ZGODOVINA NA EMI
/

BIOGRAFIJA
Skladba Milijon in ena je tista pesem, zaradi katere je Klara Jazbec v kratkem času dosegla prepoznavnost s svojo čutno interpretacijo in z njo pustila pečat na radijskih postajah, saj je Milijon in ena postala druga najbolj predvajana slovenska pesem v letu 2017 in četrta v l. 2018. Njen videospot je na YouTubu že presegel 2,6 milijona ogledov, kar Klari daje velik zagon za nadaljnjo glasbeno pot.
Svojo pevsko pot je Tržičanka Klara Jazbec začela z nastopi v različnih oddajah, na javnih nastopih, sodelovanjem v »band-aid« projektih, z nastopanjem v popzboru Popsing, širša javnost pa jo je spoznala v šovu Slovenija ima talent.
Letos septembra je v sodelovanju s Pop TV-jem izdala svoj drugi singel Vse se lahko zgodi. Pesem je postala naslovna pesem njihove kampanje ob prenovi nove zvočne in grafične podobe.
Konec leta 2018 se je Klara mudila v New Yorku, kjer je z večkrat nagrajenim ameriškim producentom Pablom San Martinom v sodelovanju z avtorsko ekipo Raay Music snemala svoj prvi album. Stop the world je prav ena izmed pesmi prihajajočega projekta.
Gre za skladbo s perečo tematiko samopodobe, samozavesti, občutka pomanjkanja poguma in s pomembnim sporočilom, da nihče ni sam in da ljubezen vedno čaka. To je Klaro prepričalo in ji vlilo pogum, da s to pesmijo poskuša prepričati na Emi, saj si želi tudi v širnem evropskem občinstvu vzbuditi čustva, s katerimi navdušuje v Sloveniji.