Atraktivna rdeča obleka je pritegovala poglede na melodijah morja in sonca. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Atraktivna rdeča obleka je pritegovala poglede na melodijah morja in sonca. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Njena glasbena kariera traja že 15 let, česar niti sama kar ne more verjeti. "Bili so vzponi in padci, vesela sem za vse izkušnje, sploh za zadnja leta, ki so več kot sladka, res se mi dogajajo lepe stvari in hvaležna sem za njih," se je veselila skupaj z našimi uporabniki.

Kaj pripravlja za obletnico, še ne želi razkriti, z nasmehom odgovarja le, da "vsekakor presenečenje".


Mogoče kdaj tudi na evrovizijskem odru

V soboto pa si je s skladbo Srce za srce (Ti) na Melodijah morja in sonca pripela prvo večjo zmago na festivalih. V klepetalnici je povedala, da so njo samo na tekomvanju najbolj navdušili Nuška Drašček in Manca z Kvatropirci, da si je rdečo obleko, ki je pritegnila veliko pozornosti, želela že od samega začetka in da je v ponedeljek v hrvaški Istri že snemala tudi videospot.

"Mogoče pa res," je z nasmehom odgovorila na vprašanje, če bi si kdaj želela stopiti tudi na evrovizijski oder. V preteklosti je namreč zavrnila skladbo Spet, ki jo je nato na Evroviziji uspešno predstavila Tinkara Kovač. A pravi, da ji ni žal, saj ji "ni bila namenjena".

Duhovne knjige in tetovaže
Med spletnim klepetom je razkrila še, da najraje prebira knjige, ki jo nahranijo, ji dajo misliti, jo učijo in prevzamejo. "To so predvsem knjige o življenju - psihologija, duhovne knjige ... Najbolj sem navdušena nad Vladimirjem Megrejem in zbirko knjig Anastazija," je zapisala.

Naše uporabnike so zanimale tudi njene tetovaže. "Menim da mora vsak tatu imeti pomen, zato se tega držim - rada imam vilinske simbole, zato so moji ostali tatuji v tem duhu," je pojasnila in opisala tudi, kako jih je morala lani v Katarju, kamor je lani odpotovala med SP-ju v rokometu, na otvoritvi zakriti, saj je bila prisotna kraljeva družina.