Je bila pesem le zabaven izlet v glasbene vode ali sledi skorajšnje nadaljevanje zgodbe? O tem Tina še molči. Foto: Karo Media
Je bila pesem le zabaven izlet v glasbene vode ali sledi skorajšnje nadaljevanje zgodbe? O tem Tina še molči. Foto: Karo Media

Zgodba se je začela poletnega dne, ko je slovensko šampionko na tradicionalnem pikniku ekipe Team to aMaze velenjski pevec Matjaž Jelen presenetil s posebnim darilom. Zapel je pesem o njej in ji rekel, da zmore to zapeti tudi sama. "Obožujem glasbo, ples, rada sem vesela, zato je letošnje poletje ob treningih in pripravah minilo tudi v glasbeno-ustvarjalnem duhu," je dejala Tina, ki jo sicer v soboto čaka prva tekma nove sezone svetovnega pokala, veleslalom v Söldnu.

Energična pesem z dobrim besedilom
Po nekaj srečanjih v studiu je padla odločitev, da stvar nadgradijo, zato so k sodelovanju povabili še glasbenika Raaya, ki se je vabilu z veseljem odzval. Iz prvotno mišljene balade sta Matjaž in Raay naredila novo, hitrejšo pesem in izdelek je bil zelo hitro to, kar si je Tina tudi sama želela.

"Energična, živa in močna dinamika z dobrim sporočilom - pesem, ki me je v sekundi prepričala!" je Tina navdušena nad svojo pesmijo My Way is My Decision, za katero je posnela tudi videospot.

Tina še sporoča: "Upam, da vam bo pesem všeč, da se boste ob njej zabavali, plesali in seveda navijali zame. Sneg je pobelil gore, tekme so pred nami, pripravljena sem dobro in ob sebi imam vrhunski Team to aMaze, zato je čas, da se prižgejo luči ... naj se šov začne!"

Pesem lahko poslušajte spodaj.