Nastopa na Evroviziji se zelo veseli. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Nastopa na Evroviziji se zelo veseli. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Korošica iz Šentjanža pri Dravogradu je bila gostja MMC-jeve spletne klepetalnice, v kateri so ji oboževalci poleg vprašanj poslali predvsem kopico čestitk. Uporabnica ursa je zapisala: "Nimam vprašanja ... Samo iskreno čestitam in povem, da se mi zdiš neverjetna! Tako mlada, pa tako lep glas, tak občutek za interpretacijo."

Celoten klepet si lahko preberete tukaj.

V klepetu je 16-letnica poudarila, da se Evrovizije zelo veseli in da je nastopa za zdaj še ni strah: "Mislim, da me tudi v prihodnje ne bo, samo na glasilke moram paziti, ker je le to moje glavno orodje, zato ga ne smem izgubiti."

Povedala je tudi, da so ji vse tri pesmi, ki jih je zapela na Emi, enako pri srcu: "Pri vsaki sem imela drugačno interpretacijo, druga čustva, tako res ne morem reči, katera mi je najljubša," in dodala: "Od dvojčic so mi vse bile zelo všeč, čeprav mi je malo izstopala Konichiwa, ampak sta onidve res izražali tako energijo pri vsaki pesmi, da sta vse pesmi naredili fenomenalne."

Zadovoljna je bila tudi z izbiro oblačil za nastope. "Jaz sem bila zadovoljna, enostavno sem se prepustila in zaupala vsem, ki za to skrbijo, nekaterim je pač všeč, drugim pač ni," je komentirala. Strokovnjakom se bo prepustila tudi za nastop na Evroviziji, vendar bo izrazila tudi kakšno svojo željo in svoje mnenje. Več o modi na Emi pa tukaj.

Zmagovalka Eme 2012 ima vedno več oboževalcev, ki ji želijo čestitati in spremljati njeno delo. Zato se je pojavilo tudi zanimanje po spletni strani, kjer bi lahko izvedeli kar največ informacij o pevki. Eva je obljubila, da bo njena uradna spletna stran postavljena v kratkem.

Med oboževalci ji seveda ne manjka tudi fantov. Kaj pa člani plesne skupine Maestro, se kaj smukajo okoli nje, je zanimalo uporabnika našega portala. "Mislim, da se ne," je odgovorila Eva, ki je sicer pred kratkim priznala, da je zasedena.