Brunarica ima tri apartmaje, v katerih so 14 dni prebivale Naomi Watts, Sophie Okonedo in Malgorzata Szumowska. Foto: Matej Kolakovič za Apartmaje Krvavec
Brunarica ima tri apartmaje, v katerih so 14 dni prebivale Naomi Watts, Sophie Okonedo in Malgorzata Szumowska. Foto: Matej Kolakovič za Apartmaje Krvavec

52-letna dvakratna oskarjevska nominiranka je v brunarici na Krvavcu prebivala s soigralko, britansko igralko in prav tako oskarjevsko nominiranko Sophie Okonedo, ter poljsko režiserko filma Neskončna nevihta Malgorzato Szumowsko.

Sorodna novica Snežni vihar na Krvavcu: MMC na snemanju filma Neskončna nevihta z Naomi Watts

Film je posnet po članku Tya Gagna "Visoki kraji: Stopinje v snegu pripeljale do čustvene rešitve" o resnični zgodbi veteranske pohodnice Pam Bales.

Dobrodošlica za visoke goste. Foto: Arhiv Apartmaji Krvavec
Dobrodošlica za visoke goste. Foto: Arhiv Apartmaji Krvavec

Pam Bales, mama, medicinska sestra in gorska vodnica, je bila na solo pohodu na Mount Washington v zvezni državi New Hampshire, ko je sredi snežnega neurja našla sedeti v snegu podhlajenega moškega, ki ga je nato lastnoročno in v nevarnih vremenskih razmerah zvlekla z gore.

Naomi Watts nad naravo navdušena

Nad lokacijo, slikovito planino Jezerca, in naravo je bila igralka navdušena, kar je tudi objavila na svojem Instagramu, vse do zdaj pa organizatorji niso hoteli medijem izdati, kje je med snemanjem prebivala.

Kot so nam povedali lastniki apartmajev, so jo osebno sprejeli, ji razkazali apartmaje in ji posredovali vse informacije, povezane z nastanitvijo. "Zakaj je prebivala ravno pri nas, ne vem, predstavljam si, da je naša nastanitev najbolj ustrezala zahtevam agencije," so za MMC povedali lastniki apartmajev.

Kot so sporočili, igralka ni imela nobenih posebnih zahtev, kaj želi imeti v apartmaju, se je pa kljub temu razveselila paketa dobrodošlice, polnega lokalnih dobrot. Iz paketa je s seboj odnesla olje oljne ogrščice kmetije Keržič.

Sorodna novica Naomi Watts na Krvavcu: Ta razgled mi jemlje dih!

Zaželela si je speči svoj kruh

Med bivanjem si je igralka zaželela svežega kruha, ki si ga je spekla kar sama v aparatu za peko kruha. Omenila je, da so številni njeni prijatelji med pandemijo koronavirusa pekli kruh doma, sama pa za to še ni imela priložnosti – do zdaj.

Naomi Watts na idilični planini Jezerca. Foto: Arhiv Apartmaji Krvavec
Naomi Watts na idilični planini Jezerca. Foto: Arhiv Apartmaji Krvavec

Iz apartmajev sporočajo, da je bila Naomi Watts izjemno prijazna, sproščena in povsem preprosta, za seboj pa je pustila – scenarij.

Apartmaji Krvavec so gorska brunarica rustikalnega alpskega sloga s tremi enakimi apartmaji, igralka pa je imela na voljo 75 kvadratnih metrov, razporejenih v dve nadstropji, in veliko teraso.

Apartmaji so dovolj blizu smučišča, a hkrati dovolj daleč, da je igralka lahko imela zasebnost in mir za vsakodnevno pripravo na snemanje.

Običajno so poletni in zimski termini za Apartmaje Krvavec zelo hitro razprodani, praznični pa celo eno leto vnaprej. Cene se gibljejo od 80 evrov do 132 evrov na noč v poletni sezoni in od 100 do 154 evrov na noč v zimski sezoni.