Foto:
Foto:
Iris Mulej in Jure Zorčič
Lepotico že nekaj časa romantično povezujejo z Zorčičem, športnim urednikom enega izmed slovenskih tabloidov. Predtem je bila v romantični zvezi s Tomijem Zorojo, rednim obiskovalcem družabnih prireditev. Foto: RTV SLO/Kaja Sajovic

Ob izteku "mandata" in bližajočem se izboru za novo Miss Slovenije za Miss sveta, ki ga bo letos prenašala TV Slovenija, je za MMC spregovorila o svojih načrtih za prihodnost, lepotnih izborih in (pre)suhih manekenkah.

Ker smo jo ujeli ravno v stanju treme pred snemanjem tv-oddaje, je bila lepotica malce redkobesedna, a vseeno nam je uspelo iz nje izvleči nekaj zanimivosti.

Se boste po skorajšnji predaji krone (spet) posvetili oblikovanju ali imate kakšne drugačne poslovne načrte? Boste morda vodili kakšno oddajo ali pa peli, kot je v zadnjem času trend med misicami?
Ne, oblikovanje sem začasno postavila na stranski tir, dobila pa sem precej manekenskih ponudb, predvsem iz tujine.

Se vam zdi, da zaradi vaših visokih rezultatov na inteligenčnem testu, ljudje in mediji pričakujejo preveč od vas?
Da, mislim, da je bilo teh vprašanj že preveč ...

Kaj manjka slovenskim dekletom, da se na svetovnem tekmovanju za Miss sveta nikoli ne prebijejo med finalistke?
Slovenskim dekletom nič ne manjka, gre za politiko. Slovenke so bile večkrat lepše od finalistk, a je pač prevladala "kuhinja".

Kako komentirate debato o (pre)suhih manekenkah? Ste imeli z delodajalci kdaj težave zaradi preveč ali premalo kilogramov?
Ne, nikoli. Pa tudi sicer mi presuhe manekenke niso všeč, pa tudi njihovo delo ne, saj gre samo za sprehajanje po modni pisti. Bolje se počutim pred kamero in fotoaparatom, v poziranju uživam, saj pride vse skupaj bolj do izraza. Sem pristašica lepih postav z ženskimi oblinami.

Vas je kaj strah, kaj bo, ko se vam junija izteče leto kraljevanja kot "uradno" najlepša Slovenka? Mislite, da si vas bodo ljudje zapomnili in da ste lento dobro vnovčili?
Mislim, da sem si ustvarila dobro ime. Drugih misic, ki niso delale nič drugega, je lahko strah, jaz pa mislim, da mi ne bo dolgčas. Glavna razlika bo najbrž v tem, da ne bom več v komisijah na lepotnih izborih.

C. R.