Paris je v Areno Stožice prišla okoli pol enih zjutraj. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Paris je v Areno Stožice prišla okoli pol enih zjutraj. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Paris Hilton
Mimo sedme sile je odšla precej hitro, saj je želela čim prej na zabavo v dvorano. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Paris Hilton
Ob Afrojacku pa se ni ustavila do pol petih zjutraj. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
David Guetta
Tudi David Guetta je ob prihodu ostal bolj ali manj tiho. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

"Lepo vas je videti vse. Zelo sem vznemirjena glede nocojšnjega večera," je dejala Paris Hilton v MMC-kamero, potem ko je okoli pol enih zjutraj izstopila iz črne limuzine pred vhodom za pomembne v Areno Stožice.

Mimo predstavnikov sedme sile se je le mirno sprehodila in po MMC-jevem vprašanju, kakšni so njeni načrti za večer, se je v kameri lahko videl le še odsev njenih svetlih las.

Po zadržanem poplesavanju ob predaji mešalne mize didžeja Davida Guette svojemu prijatelju Afrojacku je Hiltonova, oblečena v kratko obleko in z usnjenimi rokavicami, le zasijala v vsem svojem žurerskem siju. Ob treh zjutraj se je ob napovedi Afrojacka povzpela na osrednje mesto večera in zbrani so videli, da kratki izseki njenega poplesavanja v zaodrju niso bili posledica morebitnih negativnih učinkov opojnih pijač.

Starleta se je brez zadržkov podala na mešalno mizo in s svojimi gibi obnorela (sicer ne polne, toda nadvse energične) Stožice, ki so bile že tako ali tako v deliriju po nastopu Guette.

"Da, prvič sem v Sloveniji! Uživam," pa je med svojim poplesavanjem sporočila preko družabnega omrežja Twitter.

Pri mešalni mizi se Hiltonova ni zadržala le za nekaj minut in njen nastop je bil vse prej kot promocijsko zaigran. Hiltonova se je skupaj s svojim prenosnim telefonom zadrževala ob boku Afrojacka celotni nastop. Poleg je plesala, animirala občinstvo, se igrala s svojimi sončnimi očali in ob tem še našla čas, da si je popravila rdečilo.

S slovitim didžejem je dedinja sicer nastopila v Amsterdamu. Sodelovanje med 24-letnim didžejem in 30-letno hotelsko dedinjo a sega že v čas, ko sta skupaj ustvarila pesem Good Time. Po njunem preživljanju dopusta na Havajih pa so se svetovni rumeni mediji razpisali, da se med njima pletejo celo nekaj več kot le prijateljski odnosi.

Uživanje po Evropi jo je zaneslo k nam
Na letališče Jožeta Pučnika je prispela z zasebnim letalom ob 21.30 iz Amsterdama. Nato pa je odšla v trenirki do hotela Union. Tam se je v treh urah - kolikor se je zadržala tam - zbrala radovedna domača sedma sila, ki naj bi po besedah organizatorja celo zadržala starleto dalj časa od predvidenega, saj naj ne bi mogla iti mimo njih.

Odločitev Hiltonove, ki se te dni potepa po Evropi (nazadnje se je prek Twitterja javila iz Pariza), da pride v Stožice na koncert svojega velikega prijatelja Afrojacka, je po besedah organizatorke Maje Gutman za MMC prišla iznenada.

Kot je za MMC zatrdil drugi organizator Gregor Zalokar, pa bo Hiltonova ostala skupaj z Afrojackom v Sloveniji do popoldneva, ko jih je čakal polet v Lyon v Franciji.

Klavdija Kopina, foto: Sandi Fišer

Spodaj si lahko pogledate, kako sta v Areno Stožice prišla Hiltonova in Guetta. Prav tako pa si lahko ogledate nekaj fotoutrinkov z nastopa (ostalo pa bo objavljeno kmalu).