Bojan Ilijanič vadi štiri- do petkrat tedensko. Foto: MMC RTV SLO
Bojan Ilijanič vadi štiri- do petkrat tedensko. Foto: MMC RTV SLO

Bojan, mister Universe Slovenije 2010, je, potem ko je osvojil lento za tekmovalca z najlepšim telesom in se uvrstil med 15 finalistov, postal še 4. spremljevalec najlepšega "v vesolju". V naši klepetalnici se je strinjal, da imajo lepotna tekmovanja za moške v Sloveniji malce negativen prizvok, a poudaril, da precej manj kot pred leti. "Zakaj je negativen prizvok? Mislim, da zato, ker so v sloveniji še vedno zelo močno zakoreninjeni stereotipi, ki jih je potrebno opustiti in se premakniti naprej," je dejal Bojan, ki pa meni, da v Sloveniji ni dovolj priložnosti zanj in za njemu podobne. "Slovenija precej zaostaja za tujino, kar sem lahko videl na svetovnem izboru v Dominikanski republiki. Če želiš to vnovčiti in maksimalno izkoristiti moraš v tujino," je prepričan.

Bojan sicer zaključuje dodiplomski študij ekonomije, potem se bo vpisal še na magisterij, rad pa bi bil podjetnik: "Z ekipo razvijamo nov brand za mlade, organizacija eventov, razvili smo tudi študentski poslovni center in inkubator, kjer bodo mladi lahko razvili svoje ideje do končnega izdelka, dobili izkušnje in reference."

V spletni klepetalnici je razkril tudi, da telovadi štiri- do petkrat tedensko, a poudaril, da pri treningu 70 odstotkov končnega rezultata predstavlja prehrana. Celoten klepet z Bojanom Ilijaničem pa si lahko preberete tukaj.