Jasna in Boštjan se vračata na male zaslone. Foto: Žiga Culiberg
Jasna in Boštjan se vračata na male zaslone. Foto: Žiga Culiberg

Na zdravje! se vrača na male zaslone po poletnem predahu. Nova sezona obljublja številne novosti, med katerimi je tudi nov termin oddaje.

Od 16. septembra jo boste lahko spremljali vsak petek ob 20. uri na 1. programu Televizije Slovenija.
Nova sezona prinaša številne novosti
Med septembrom 2011 in januarjem 2012 bodo ustvarjalci oddaje priredili izbor Pesem zime Na zdravje!, ki bo potekal vsako oddajo. Vsakič bodo predstavili dva glasbena izvajalca, ki bosta sodelovala z novima skladbama. V vsaki četrti oddaji, ki bo potekala v živo iz studia VPK, bodo gledalci s telefonskim glasovanjem izbirali finaliste, ki se bodo predstavili v velikem finalu v začetku januarja 2012.

V zabavno-potopisnih filmčkih se bo Jasna skupaj z Gorazdom Žilavcem v vlogi poštarja Pavlija odpravila po Sloveniji. Iskala bosta skritega gosta, spoznavala njegovo domače okolje in mu, ko ga najdeta, predala skrivnostni paket. Skupaj z razkritim gostom in paketom se bodo v zadnjem delu oddaje preselili v studio, kjer bodo razkrili tudi skrivnostnega pošiljatelja, ki odkrije, kako ju skrita pošiljka povezuje.

Tudi v novi sezoni bo oddaja Na zdravje! še naprej predstavljala aktualne narodno-zabavne in priljubljene uspešnice ter skrbela za spoštljiv odnos do legend slovenske glasbe in ohranjanje slovenske ljudske pesmi.