Natalija nam bo sporočila, ali se ji bo skrivnostna želja uresničila, je obljubila. Foto: Bumerang
Natalija nam bo sporočila, ali se ji bo skrivnostna želja uresničila, je obljubila. Foto: Bumerang

Takšne želje priljubljena Natalija Verboten namenja svojim oboževalcem v prihajajočem letu. Na MMC-ju smo se odločili o novoletnih željah in o spominih na leto, ki se izteka, povprašati nekaj slovenskih pevk, ki bodo v prazničnih dneh nastopale na Prešernovem trgu sredi Ljubljane.

Prva je na vrsti Natalija, ki bo skupaj z Ljubljančani praznovala na prvi dan novega leta. Na silvestrovo pa bo nastopila na osrednjem trgu v Velenju.


Kaj si najbolj želite v prihajajočem letu?
Kar se tiče moje želje za leto 2010 - jo imam, žal pa vam je ne morem zaupati, ker se mi potem ne bo uresničila. Vam sporočim, če se mi uresniči.

Po čem si boste najbolj zapomnili iztekajoče se leto?
Uffff … Poleg številnih zasebnih doživetjih mi je leto 2009 poslovno prineslo tudi veliko glasbenih novosti (tri nove skladbe z videospoti) in zanimiva sodelovanja: v začetku leta duet z Rebeko Dremelj v skladbi Strup, maja zabavno poletno skladbo Ma kje si ti? in poleti še narodno-zabavni duet z Modrijani z naslovom Spomni se. Bilo je leto, polno dobrih zabav, ki ga bom skupaj s spremljevalno skupino končala na silvestrovanju na trgu v Velenju in nato še 1. januarja 2010 na Prešernovem trgu v Ljubljani.

Za drugo polovico januarja pa že pripravljamo moj novi singel, ki bo po dolgem času in nekaj zaporednih izdanih hitrih skladbah (Bodi ti moj božiček, Ko te zagrabi, Strup, Ma kje si ti) - balada.

Kaj bi zaželeli svojim oboževalcem za leto 2010?
Bolj ko minevajo leta, bolj se zavedam, da sta najpomembnejša zdravje in zadovoljstvo. Vsak pa najde svojo pot, da pride do zadnjega. Da ga iščete in najdete … je moja univerzalna želja za vse.