25. oktobra lani, na svoj 23. rojstni dan, je pevka izdala svoj tretji samostojni album z naslovom Med vrsticami, med 14 skladbami pa sta pravi uspešnici že postali skladbi Pozdrav z ljubeznijo in Tik tak tok. Foto: Osebni arhiv
25. oktobra lani, na svoj 23. rojstni dan, je pevka izdala svoj tretji samostojni album z naslovom Med vrsticami, med 14 skladbami pa sta pravi uspešnici že postali skladbi Pozdrav z ljubeznijo in Tik tak tok. Foto: Osebni arhiv
Nina Pušlar in Stiški kvartet
Le tri leta več šteje Nina Pušlar, ki je nase opozorila kot zmagovalka Bitke talentov v oddaji Spet doma. Omenjena zmaga ji je odprla vrata v glasbeni svet - že njen prvi singel Ni ona je osvojil glasbene lestvice, s skladbo Dež je dosegla drugo mesto na EMI 2010, leto pozneje pa je na glasbenem festivalu nastopila s skladbo Bilo lepo bi. Pred tedni pa se je prvič predstavila na Slovenski popevki kot samostojna izvajalka. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Prav tako pa še vedno čaka na Erosovo pomoč v ljubezni. Priljubljena pevka je tako še vedno samska, kar je zanimalo številne zastavljavce vprašanj v spletni klepetalnici. In kaj pravzaprav išče na nasprotnem spolu? "Težko je definirati. Ko se zgodi, se enostavno zgodi ... Po navadi takrat, ko ne iščeš," je bila diplomatska Nina.

Cel klepet lahko preberete na tej povezavi.

Slabo leto po izidu svojega tretjega samostojnega albuma z naslovom Med vrsticami, ki ga je izdala na svoj 23. rojstni dan, njeno glasbo najdemo uvrščeno visoko po številu predvajanj na radijskih postajah. Na zadnji polletni lestvici Zavoda IPF najdemo singel Tik, tak, tok na 29. mestu.

Kar pesem uvršča na šesto mesto med slovenskimi izvajalci. "Čim višje, tem bolje! (virtualni nasmešek) Radio je medij, ki me neposredno povezuje s poslušalci, in želim si, da je ta povezava čim boljša, zato tudi vsak nov singel predstavim na številnih radijskih postajah in hodim na intervjuje," je uvrstitev pokomentirala Nina.

Stiški kvartet izpolnil njena pričakovanja
A med njenimi poslušalci trenutno najbolj odmeva skladba Kdo še verjame, za katero je združila moči s štirimi izkušenimi pevci, ki na slovenskem glasbenem prizorišču delujejo že polnih dvajset let. "Fantje so izpolnili vsa moja pričakovanja," je dejala v MMC-jevi spletni klepetalnici. O novih sodelovanjih - tudi o morebitnem sodelovanju z Erosom Ramazzottijem - pa v šali: "Čakam Erosa, da se javi in greva v studio!!!"

Glasbi tudi v prostem času posveča veliko časa. "Mami je imela frizerski salon in od malega sem vedno želela postati frizerka," je o sanjah, kaj bi počela, če glasba ne bi okupirala toliko njenega vsakdanjika, razkrila Nina. V nobenem primeru pa je ne boste videli v politiki. Zakaj ne? Vabljeni k branju celotnega klepeta!