Nina je pred tremi dnevi, na svoj rojstni dan, izdala nov album. Foto: MMC RTV SLO
Nina je pred tremi dnevi, na svoj rojstni dan, izdala nov album. Foto: MMC RTV SLO

Mlada pevka iz Dolenjske, ki je pred dnevi, na svoj rojstni dan, izdala svoj tretji studijski album z naslovom Med vrsticami, je v MMC-jevi spletni klepetalnici zatrdila, da želi ustvarjati iskreno, delati glasbo zato, ker uživa v petju, in ne zato, ker bi imela kakšen drug namen. Kot pravi, poje, ker je rojena za petje, in ne, ker bi ji to pomenilo "službo".

Celoten klepet si lahko preberete tukaj.

"Lepo je ustvarjati"
Glasbenica je pojasnila, da se glasbi popolnoma posveča, na pravkar izdanem albumu pa je tudi nekaj njenega dela (poleg petja, seveda): "Na novem albumu sem soavtorica glasbe naslovne pesmi Med vrsticami in avtorica dveh tekstov." Ob tem dodaja: "Želja je seveda na naslednjemu narediti več in potem še več ... Lepo je ustvarjati."

Pušlarjeva je v spletnem klepetu med drugim razkrila, da jo pri delu glasbenika najbolj osrečijo koncerti: "Koncerti so moja strast in stik s publiko je tisto, kar dela glasbo tako zelo posebno. Brez snemanj pa tega ni. V studiu je čisto drugačen svet in nekaj zelo posebnega."

Upa, da jo zaljubljenost kmalu doleti
Simpatična pevka se je razgovorila tudi o svoji zasebnosti - med drugim je MMC-jevim uporabnikom zaupala, da jé praktično vse in tudi zelo rada, da kot prava Dolenjka daje prednost vinu (še posebno cvičku) pred pivom in da upa, da jo kmalu doleti zaljubljenost.

O tem, da bi se slečena (ali pa vsaj malo manj oblečena) fotografirala za kakšno moško revijo, pa je dejala: "Dobila sem že marsikatero ponudbo za slikanje, tudi za moško revijo. Seveda sem razmišljala in moje mišljenje je tako, da svoja sporočila sporočam z glasbo, s koncerti, z energijo in ne s slikami v moški reviji. A ni bolje gledati v živo kot na papirju?"