Foto: EPA
Foto: EPA

Kot pravijo v nekaterih turističnih agencijah, se je povpraševanje po obisku švedske prestolnice in ogledu nedeljske finalne tekme v teh dneh močno povečalo, zato so pripravili nekaj ponudb v zadnjem hipu.

Rokometna zveza je na Twitterju objavila ponudbe treh potovalnih agencij za potovanja v Stockholm.

Palma zbira informativne prijave za ogled finalne tekme, posebno letalo bi z Brnika poletelo v nedeljo zjutraj, paket, ki stane 400 evrov, pa ne vključuje vstopnice. Za izvedbo izleta se mora prijaviti vsaj 140 potnikov, Slovenija pa mora v današnjem polfinalu zmagati, pravi predstavnica za odnose z javnostmi Nena Kraševec Mišič. "Tekma za tretje mesto nam ne gre najbolj na roko, tako da v primeru, da naši fantje izgubijo proti Špancem, potem vse skupaj odpade. Naš enodnevni program v nedeljo se ne bo izvedel, vsi, ki so plačali karkoli, pa dobijo denar nazaj."

Podoben pogoj, najmanj 140 prijavljenih potnikov, ima tudi Kompas, ki ponuja enodnevni aranžma z vključenim čarterskim letom iz Ljubljane od 400 evrov naprej.

Ponudbo z letom iz Zagreba je pripravil tudi Nomago. Za tridnevni aranžma brez vstopnice je bilo treba odšteti dobrih 700 evrov, kot pravijo, je bilo povpraševanja v zadnjih dneh zelo veliko. Cena vstopnice za ogled finalne tekme sicer znaša med 15 in slabih 200 evrov.