Sandra Adam se je na odru dobro znašla in kljub rahli zmedenosti dala simpatičen vtis. Foto: MMC RTV SLO
Sandra Adam se je na odru dobro znašla in kljub rahli zmedenosti dala simpatičen vtis. Foto: MMC RTV SLO

"Pri teh vprašanjih je vedno nekaj zapletov, saj imajo dekleta tremo in jih hitro kaj zmede. Tudi jaz sem bila že v takem položaju, pa sem si morda želela, da vprašanja ne bi bilo, ker izpadeš smešno, včasih celo neumno. Ampak kaj potem, saj smo samo ljudje," je za MMC povedala Tjaša Kokalj, ki je postala mis Universe Slovenije 2007 in bila zelo opazna tudi na svetovnem izboru.

Človeška ribica = človeška napaka
20-letna Sandra Adam se je ob vprašanju, katerih pet slovenskih znamenitosti ima veljavo v svetu, nekoliko zapletla in dvakrat omenila človeško ribico, toda na koncu se je simpatično izvlekla. "Na odru se lahko še tako pameten človek zmoti, pomembno je, da znaš pravilno odreagirati in da ni kakšnega sesutja ali celo joka. Sandra je to znala prestati in je dobila kvečjemu pozitivne točke," je novi 'misici' v bran stopil tudi član žirije Peter Mankoč.

Mankoč je imel isti vrstni red
Odlični slovenski plavalec se strinja s končnim izborom in pravi, da je imel na svojem listu isti vrstni red. Tjaša Kokalj je navijala za Ajdo Sitar, mis športa leta 2009, ki je postala prva spremljevalka: "Zdi se mi, da je imela dober nastop, ima lepo postavo in je lepotica. Prav tako je dobro odgovorila na vprašanje, ki ga je dobila kot ena izmed superfinalistk. Čeprav sem navijala zanjo, pa sem zadovoljna z novo mis!"

Tina kar ni hotela oddati krone
Manj pohval je bilo na račun prireditve v SNG-ju Maribor: "Zdela se mi je dolgočasna. Na koncu so zamudili s prihodom lanske misice Tine Petelin in so morale najlepše tri prav nesrečno čakati na odru," je povedala Živa Vadnov, zmagovalka izbora leta 2004, ki se pripravlja, da osvoji vrh Slovenije. Ne, ne gre za kakšno lepotno tekmovanje, ampak za vzpon na Triglav: "Če ne bo snega, grem ta konec tedna. Kondicije imam dovolj!"

V spodnjem videoposnetku si oglejte, kako so superfinalistke odgovarjale na vprašanja in kako se je odrezala Sandra Adam.