Seksi Zoja je skupaj z drugimi dekleti in ženami slovenskih nogometašev, med katerimi velja za eno najlepših, med prvenstvom obiskala JAR. Foto: EPA/Union Olimpija
Seksi Zoja je skupaj z drugimi dekleti in ženami slovenskih nogometašev, med katerimi velja za eno najlepših, med prvenstvom obiskala JAR. Foto: EPA/Union Olimpija
Zoja Trobec
Zoja Trobec velja za eno najlepših zmajčic in eno najbolj seksi spremljevalk nogometašev. Foto: Zmajcice.si

193 cm visoki vratar videmskega kluba Udinese bo 14. julija praznoval 26. rojstni dan. Rodil se je v Ljubljani, odraščal na Fužinah, športno kariero je začel pri ljubljanskem Slovanu. Pozneje je prestopil v Domžale, leta 2004 pa je odšel v Videm, kjer je bil nekaj časa rezervni vratar. Nato je bil posojen k Trevisu, pozneje še v rimski Lazio in v Rimini.

Rezultate glasovanja za najlepšega slovenskega nogometaša si oglejte tukaj, za najlepšega nogometnega igralca na svetu pa tukaj.
Od sezone 2007 je stalni član Udineseja in prvi vratar tega kluba, seveda pa je že nekaj let tudi prvi vratar slovenske reprezentance in se je na svetovnem prvenstvu v JAR-u odlično izkazal.

Njegovo srce je oddano
A oboževalke čednega vratarja - da se ji zdi postaven, je v času nogometne evforije izjavila tudi TV-voditeljica Mojca Mavec -, moramo obvestiti, da je Samirjevo srce že nekaj let oddano, in sicer 27-letni lepotici Zoji Trobec, ki skupaj s sestro Ireno - ta je poročena s košarkarjem Jasminom Hukićem, s katerim imata sina Marka - vodi navijaško plesno skupino Zmajčice, znano po nastopih na tekmah Uniona Olimpije.

Preberite in oglejte si še:
MMC na obisku pri Zmajčicah


Handanoviču za petami Krhin in Birsa
Drugi med najlepšimi po vašem izboru je 20-letni Štajerec Rene Krhin z 12 odstotki glasov, tretji pa 23-letni Primorec Valter Birsa z 10 odstotki.

Rene se je nekoč videval s Sento Margan, mlajšo sestro Miše Margan, Valter pa v Franciji na ranču živi s svojo izvoljenko Matejo.