Slakonja počasi postaja Trump. Foto: Facebook Klemen Slakonja
Slakonja počasi postaja Trump. Foto: Facebook Klemen Slakonja

Igralec in voditelj je na začetku meseca s pomočjo prve slovenske platforme za množično financiranje Adrifund začel zbirati denar za svoj novi podvig. Čeprav si je zadal, da bo 10.000 evrov zbral v 36 dneh, mu je to uspelo že 22 dni pred iztekom roka. Še več, zastavljeni znesek, s katerimi bi lahko pokril osnovne stroške produkcije novega spota, je že presegel, saj je zbral že 12.648 evrov.

"Dobili smo prvega zlatega pokrovitelja in tako skupaj uspeli preseči osnovni cilj! Hvala vsem, ki me podpirate, Donald Trump bo," je na Facebooku zapisal Slakonja in dodal, da s svojim prispevkom do izteka roka še vedno lahko postanete del zgodbe.

Neuspešno iskal pokrovitelje
Slakonja je sicer, preden se je odločil za zbiranje denarja prek omenjene platforme, neuspešno iskal pokrovitelje, ki pa na presenečenje mnogih ni našel niti po uspehu videa Putin, Putout. Milijoni ogledov na Youtubu pa mu niso prinesli niti desetine zneska, ki bi ga potreboval za snemanje novega spota.

Trumpov video si bodo oboževalci na portalu Youtube zdaj zagotovo lahko ogledali že 18. julija. A imitator se pri Trumpu najbrž ne bo ustavil, saj si želi imitirati še Angelo Merkel ter nekatere popzvezdnike in športnike.