Romih bo predstavljal finale oddaje Na zdravja, Darja pa bo komentirala prihajajočo Evrovizijo. Foto: Spet doma
Romih bo predstavljal finale oddaje Na zdravja, Darja pa bo komentirala prihajajočo Evrovizijo. Foto: Spet doma
Novi nastopi plešočih zvezd. Foto: Spet doma

Prvi v bo v oddaji svojo pesem Munja i grom zapel predstavnik Bosne in Hercegovine Vukašin.
Prihodnji teden, 9. maja, se bo s pesmijo Gorana Bregovića Ovo je Balkan predstavil predstavnik Srbije, priljubljeni Milan Stanković, zadnje v tej seriji pa bodo teden za tem še hrvaške predstavnice Feminnem.

Oddajo Spet doma si lahko pogledate na prvem programu TV Slovenija ob 19. 55.

Darja kot Marilyn
Današnja oddaja bo tudi sicer potekala v duhu Evrovizije, saj bo gostja Darja Švajger, ki je Slovenijo na tem izboru zastopala kar dvakrat. O njej bo spregovorila tudi njena mama, ki je zelo prijetna gospa.
Seveda bo Darja v oddaji tudi zapela, in sicer eno izmed Marilyninih My Heart Belongs to Daddy. Tudi skladba Ti si moj zrak Marka Vozlja je povezana z Evrovizijo, saj jo je zapel na letošnji Emi.
Gosta v oddaji bosta še Boštjan Romih, ki bo spregovoril o sklepni oddaji Na zdravje 14. maja v Križankah, in Jasna Krljić Vreg, novinarka informativnega programa, predvsem pa voditeljica oddaje Posebna ponudba, ki je namenjena potrošnikom.
V oddaji bomo predvajali posnetek, na katerem sta se Jasna in Mario prvič preizkusila pred televizijskimi kamerami nacionalne televizije.
V oddaji Spet doma pa vas čakajo tudi sveži nastopi tekmovanja Zvezde plešejo - dva videa z vaj, Pipija in Anjo ter Alenko in Miho, si oglejte spodaj.