Oddaja Uroša Slaka, Trenja, se jeseni ne bo vrnila na male zaslone. Foto: Pop TV
Oddaja Uroša Slaka, Trenja, se jeseni ne bo vrnila na male zaslone. Foto: Pop TV

Kot nam je potrdila predstavnica za odnose z javnostmi na Pop TV-ju Petra Uranjek, bo Slak prevzel vlogo osrednjega voditelja t. i. informativne oddaje Svet na Kanalu A.

Na naše vprašanje, ali je ta odločitev kakor koli povezana z govoricami, da Marko Potrč in Lili Žagar odhajata s Kanala A, pa nam je Uranjekova zagotovila, da Potrč ostaja voditelj te oddaje vsaj do konca leta, o tem, ali se jeseni, ko pride s porodniškega dopusta, na Kanal A vrača tudi Lili Žagar, pa se po besedah Uranjekove "še dogovarjajo".

Oddaja Trenja, ki jo je od vsega začetka, torej od svojega prestopa z RTV Slovenija na Pop TV vodil Slak, se tako po sedmih letih poslavlja z malih zaslonov, nam je še razložila Petra Uranjek.

V oddaji so v glavnem nastopali ljudje z nasprotujočimi si mnenji, večkrat je prišlo do zelo vroče debate. Tako so bili pogosti gosti ljudje, ki imajo zelo skrajna stališča o perečih problemih, ukvarjali pa so se z resnimi temami pa tudi z zakonom nekdanjih zakocev Čepin.


Spodaj si lahko ogledate videoposnetek Uroša Slaka, ko je še vodil osrednjo informativno oddajo Dnevnik na TV Slovenija.