Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Avtorji Tanja Kozorog Blatnik

Božična noč "Božič je praznik vseh in za vse"

23.12.2022

Bernarda Žarn bo z gosti že tretje leto zapored krmarila skozi božični večer, v katerem ne bo manjkalo glasbe, smeha, topline in srčnosti, obljublja.

Krško Krško bo vodil politični novinec Janez Kerin

04.12.2022

V drugem krogu županskih volitev v Krškem sta se merila dva neodvisna kandidata, nekdanji poslanec Dušan Šiško in kriminalistični inšpektor Janez Kerin, ki je na koncu slavil s 55,16 odstotka glasov.

Junaki prvega nadstropja Solze, strah in vztrajen boj: zgodbe malih borcev, ki vlivajo upanje in dajejo zagon

17.11.2022

17. november je svetovni dan nedonošenčkov, malih borcev, ki se morajo boriti za vsako minuto, uro in dan življenja. Vsako leto se pri nas prezgodaj rodi približno 1400 otrok, številni med njimi prve tedne, celo mesece preživijo v porodnišnici.

Krško Kandidati v Krškem: enotna podpora 2. bloku JEK-a, težave Romov bi reševali na državni ravni

08.11.2022

V Krškem, ki je mestna občina šele od lani, se za župana poteguje šest kandidatov. Vsi kot ključno izpostavljajo dokončanje formalnih postopkov, povezanih z ustanovitvijo MO Krško, in pomen drugega bloka JEK-a za lokalno okolje.

Kaj so povedali nastopajoči? Najboljša podoba Popevke: Nekateri oblačila našli v svojih omarah, drugim so pomagali oblikovalci

30.10.2022

Zdaj že vemo, katera skladba letošnje Popevke je gledalce najbolj prepričala. Kateri nastopajoči pa so za svoj nastop pripravili najboljšo podobo? Tudi o tem odločate vi - glasujete lahko še do ponedeljka zvečer.

Znani "Bogatejša kot kralj" – nova britanska prva dama je ena najbogatejših Indijk

25.10.2022

Ob imenovanju novega britanskega premierja je Združeno kraljestvo dobilo tudi novo prvo damo, Akshato Murthy, ki je pritegnila zanimanje javnosti ne le zaradi dejstva, da je odraščala v Indiji, ampak predvsem zaradi svojega premoženja.

Plačni sistem Po podpisu dogovora s Fidesom javni sektor na nogah: "Zadnji žebelj v enotni plačni sistem"

20.10.2022

Po podpisu sporazuma med vlado in sindikatom Fides, po katerem bo do 1. aprila oblikovan ločen plačni steber za zdravstvo, v drugih sindikatih ocenjujejo, da je vlada kljub drugačni zavezi pristala na izstop ene skupine iz enotnega sistema.

Intervju Novomeški župan: Centralizacija Slovenije na področju znanstvenoraziskovalne dejavnosti je izjemna

08.10.2022

"V Novo mesto se na delovna mesta vsakodnevno pripelje 12-13 tisoč zaposlenih. To generira promet, ki mu prometna infrastruktura ne more slediti. Zato je eden glavnih izzivov reševanje prometne problematike," največjo težavo izpostavlja župan Macedoni.

Danska Drama na danskem dvoru: je bil Joachim "prisiljen v izgnanstvo", njegovi otroci pa oropani nazivov?

04.10.2022

Danska kraljeva družina je najstarejša v Evropi, izjemno priljubljena in ena najbolj "normalnih". A kot to velja za vse družine, se tudi znotraj te pojavljajo spori. Le da ni bil še noben tako velik kot zadnji, ki je že skoraj prerasel v škandal.

Smrt Elizabete II. Obdobje Karla III.: spremembe gotovo bodo, a prav radikalnih ne bo

24.09.2022

Po koncu pogrebnih slovesnosti za pokojno Elizabeto II. se oči (predvsem britanske) javnosti obračajo k novemu kralju Karlu III. Kakšne bodo njegove prioritete? Se bo zgledoval po materi in ohranjal strogo nevtralnost?

Imena vladarjev Charles ali Karel? Za jezikoslovce pri tem ni zmede.

09.09.2022

Britansko kraljico je po njeni smrti nasledil njen prvorojenec Charles, ki si je izbral vladarsko ime Charles III. oz. v slovenskem jeziku Karel III. Zakaj smo njegov naziv poslovenili? Jezikoslovci poudarjajo, da gre za kontinuiteto.

Evropa Operacija Spomladanska plima: kako bo Karel III. postal kralj?

08.09.2022

Po 70 letih vladanja Elizabete II. Združeno kraljestvo in države Britanske skupnosti narodov dobivajo novega kralja, 73-letnega Karla III. Postopki imenovanja in na koncu kronanja novega kralja so natančno določeni s protokolom.

Stran 1 od 37
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov