Bojan Traven in Uroš Slak. Foto: MMC RTV SLO
Bojan Traven in Uroš Slak. Foto: MMC RTV SLO

Slak je že v ponedeljek vodil Odmeve, skupaj z Bojanom Travnom pa pripravljata tudi novo aktualno pogovorno oddajo.
Slak se bo tako v skladu z načrtovano prenovo Informativnega programa RTV čez poletje pridružil voditeljski ekipi (Rosvita Pesek, Slavko Bobovnik in Tomaž Bratož) oddaje, ki je premiero doživela leta 1998.

Z Urošem Slakom boste lahko v torek, 29. junija, ob 11. uri klepetali v spletni klepetalnici. Vabljeni!

"Veselim se že nocojšnjega večera, saj se vračam v oddajo, ki sem jo sam z veseljem sooblikoval pred leti, ko je še nastajala z očetom te oddaje Miletom Vregom. Odmevi so ostali ena najprestižnejših oddaj v slovenskem televizijskem prostoru, s svojo aktualnostjo in izborom tem pa sooblikujejo slovenski vsakdan," pravi Uroš Slak.
Aktualno z gosti
Hkrati pa skupaj z novinarjem in urednikom Bojanom Travnom za jesen že pripravljata novo aktualno informativno oddajo, ki bo na sporedu enkrat tedensko v večernem terminu prvega programa RTV SLO. Oddaja se bo z vrsto gostov tako iz Slovenije kot tudi iz tujine in z novinarskimi prispevki posvečala aktualnemu družbenemu življenju.

Odgovorni urednik Informativnega programa RTV Rajko Gerič je ob tem povedal, da je prepričan, da bosta Slak in Traven v uredništvo "prinesla novo znanje in svežino".