Vedeževalka Karin (desno) je v MMC-jevo spletno klepetalnico prišla skupaj s svojo asistentko. Foto: MMC RTV SLO
Vedeževalka Karin (desno) je v MMC-jevo spletno klepetalnico prišla skupaj s svojo asistentko. Foto: MMC RTV SLO
Karin
Karin se je v spletni klepetalnici izogibala napovedovanju prihodnosti. Foto: MMC RTV SLO

Medtem ko je Karin odgovorila, kakšna prihodnost čaka našo snežno kraljico, je bila bolj zadržana pri napovedi uvrstitve "diamantnih" nogometašev na prihajajočem svetovnem prvenstvu v Južnoafriški republiki. "Na to ne odgovarjam," je bila kratka vedeževalka, sicer komercialistka po poklicu.

Celoten klepet si lahko preberete tu.

Med klepetom je še razkrila, da ne napoveduje prihodnosti svojim bližnjim. "Ker nisem do njih realna," je bila nazorna vedeževalka. Karin je še povedala, da moraš za vedeževanje imeti dar. "Naučiš se lahko le prerokovanja iz kart, kombinacij," je pojasnila. Ob vprašanju, ali jo zanima politika, pa je razkrila, da jo mikajo poslanske klopi: "Seveda, v prihodnosti bom kandidirala."

Karin je kot ena izmed tekmovalk v nocojšnji oddaji Piramida v retoričnem troboju premagala astrologinjo Emo Kurent in Maručo, ki prerokuje iz kristalov in kamnov.

Na koncu dneva pa je Karin tako kot vsi samo človek, ki se tudi kdaj zmoti - včasih celo pri napovedovanju prihodnosti. "Joj, verjetno jih je bilo nekaj, vendar zdaj v tem trenutku ne morem izpostaviti nobene," se je o svojih napakah razpisala plavolasa vedeževalka.