Alenka Tetičkovič in Miha Vodičar sta slavila v spomladanskem delu turnirja. Alenka bo tudi tokratna Marieva gostja. Foto: MMC RTV SLO
Alenka Tetičkovič in Miha Vodičar sta slavila v spomladanskem delu turnirja. Alenka bo tudi tokratna Marieva gostja. Foto: MMC RTV SLO

Na male zaslone danes znova prihaja oddaja Spet doma, z njo pa tudi jesenska sezona turnirja Zvezde plešejo. Kot je znano, sta v pomladnem delu turnirja slavila Alenka Tetičkovič in Miha Vodičar. Kdo pa bo zmagovalec jesenske sezone?

Poleg televizijskega voditelja Boštjana Romiha, nekdanjega člana glasbene zasedbe Sestre Tomaža Miheliča (znan je tudi kot Marlenna), voditeljice Erike Žnidaršič in pevke Eve Černe bodo gledalci lahko ocenjevali tudi plesne sposobnosti glasbenika Samuela Lucasa, večkratnega svetovnega in evropskega prvaka v taekwondoju in kickboxingu Tomaža Barade, igralke in stare znanke oddaje Spet doma Vesne Pernarčič, mis Universe 2010 Marike Savšek in Tanje Postružnik, voditeljice jutranjega programa na TV Slovenija, ki je v prostem času tudi Pika Nogavička.

Kaj bo novega v jesenskem delu oddaje Spet doma, si preberite v intervjuju z voditeljem Mariem Galuničem.

Koga bo Mario gostil na svojem kavču?
Seveda pa tudi v jesenskem delu oddaje Spet doma ne bo vse v znamenju plesa. Mario Galunič je tokrat v goste povabil voditelja nove oddaje Pogledi Slovenije Uroša Slaka in zmagovalko pomladne sezone Zvezd plešejo, igralko Alenko Tetičkovič.

Za glasbeno popestritev bodo poskrbeli zmagovalka Slovenske popevke po izboru žirije Darja Švajger, zmagovalca občinstva na istem festivalu, Katja Fašink in Rok Ferengja, hrvaški glasbenik Tony Cetinski in pevka Neisha, ki je pred kratkim izdala novo ploščo, pripravlja pa tudi veliki koncert.